Heidi Klumnak időgépe van…

Forrás: Trender | 2014 szeptember 22.

Egyszerűen nem tudom, hogyan csinálja, de kezdek arra gyanakodni, hogy Heidi Klumnak van egy időgépe otthon, amit néha Jennifer Lopeznek ad csak kölcsön. Persze lehet mondani, hogy nincs más dolga, mint magával foglalkozni, de ez az ő esetében még csak nem is igaz.

Van egy rakat cuki gyereke, tévéműsorokat csinál, sikeres üzletasszony és mindig tökéletesen néz ki, arról nem beszélve, hogy simán letagadhatna 15 évet. Erre a legjobb példa a múlt heti Roberto Cavalli bemutató, ahova egy fantasztikus monokróm szettben ment el, ami úgy állt rajta,mint bármelyik 20 éves lányon a kifutón… és extrának itt van Amfar gálán viselt estélyi ruhája… Hogy csinálja???

Címkék:

Blogleírás

Lilu Trender – a Cosmopolitan.hu hivatalos blogja „A tévézés után a divat és a szépségápolás a két legnagyobb szenvedélyem. Imádom az újdonságokat kipróbálni és letesztelni, a véleményemet pedig sosem tartom magamban. Most például veled is megosztom, itt a blogomban.” Lilu (A Lilu Trender és a Cosmopolitan.hu weboldalak tartalmát szerzői jogok védik.)