Kipróbáltam: MAC Brooke Shields kollekció

Forrás: Trender | 2014 szeptember 26.

A MAC Brook Shields kollekciójáról szépségszakértőm, Patri részletesen mesél nektek. Szerintem csodásak termékek:


“Ismét egy nagyon klassz, és minden igényt kielégítő kollekció a MACtől, melynek segítségével, egy laza szaladgálós nappali, de egy dögös part sminket is feldobhatsz. A csomagolás a szokásos, és jól bevált MAC vonal, ezúttal szürkében, Brooke Shields aláírásával.
A kollekció összetétele pedig a következő:

Az én személyes kedvencem a 15 színből álló paletta, ami szerintem hibátlanul van összeválogatva. A palettákkal általában az a probléma, hogy van egy-két szín, amibe az ember beleszeret, és pár hét alatt el is koptatja, amíg a többihez hozzá sem nyúl. Ebben a MAC palettában (Gravitas) viszont egytől egyig mindegyik szín fantasztikus.Vannak közötte matt, és selyemfényű, nude, és markánsabb árnyalatok is, amelyek kiválóan keverhetők egymással, erősen pigmentáltak, és jól tapadnak. Ráadásul nem kell dilemmáznod, hogy neked vajon jól állna-e, mert ezek a színek világos és sötét tónushoz is remekül passzolnak.

A kollekció szereplői száj vonalon rúzs és szájfény, mindkettő kétféle árnyalatban. Ugyanígy kétféle, a fent említettnél kisebb, 5 színből álló palettát találsz még. Ezek selyem fényűek, és inkább a természetesen ragyogó szemsminkhez ajánlom őket. Egymással ezek is jól keverhetőek, és finom kissé krémes állaguk révén könnyű velük dolgozni is.
A bronzosító, pirosító, körömlakk, és szempillaspirál mellett, még egy szemöldökigazító szett is része a kollekciónak. Ez abszolút jellegzetes, hiszen Brooke Shields-nek természetes vonalú, dús szemöldöke van. A szemöldök ceruzával (Veluxe Brow Liner) kiigazíthatod a hiányos részeket, és egyenletes színt adhatsz a szemöldöködnek, az átlátszó zselével pedig (Clear colour-free) eligazíthatod a rakoncátlan szálakat.

Összességében azt kell hogy mondjam, hogy a MAC Brook Shields kollekcióját is imádtuk. :)”

Címkék:

Blogleírás

Lilu Trender – a Cosmopolitan.hu hivatalos blogja „A tévézés után a divat és a szépségápolás a két legnagyobb szenvedélyem. Imádom az újdonságokat kipróbálni és letesztelni, a véleményemet pedig sosem tartom magamban. Most például veled is megosztom, itt a blogomban.” Lilu (A Lilu Trender és a Cosmopolitan.hu weboldalak tartalmát szerzői jogok védik.)