Oktoberfest szettek

Forrás: Trender | 2014 szeptember 28.

A müncheni Oktoberfest a világ egyik legnagyobb bulija, amit 1810 óta több millióan látogatnak évente (kb.6 millióan). Erre az alkalomra a müncheni sörfőzdék egy különleges, nagyobb alkoholtartalmú sört főznek, úgyhogy el tudjuk képzelni, hogy milyen lehet a hangulat!

Katy Perry

Az eseményre egyébként egyre több világsztár is ellátogat, és akinek fontos a megjelenése, az természetesen beszerez magának egy jó kis dirndlit, azaz népviseleti darabot, ami bárhol máshol mókásan mutatna, de az Oktoberfestre menni benne nagyon menő! Ráadásul kifejezetten nőies is (elképesztő méretű ciciket csinál ;-)) Most itt van néhány sztár, aki már rájött arra, hogy ez a ruhadarab milyen dögös tud lenni…

Salma Hayek

Vladimir Klicsko és Hayden Panettiere

Maria Sharapova

Kim Kardashian

Címkék:

Blogleírás

Lilu Trender – a Cosmopolitan.hu hivatalos blogja „A tévézés után a divat és a szépségápolás a két legnagyobb szenvedélyem. Imádom az újdonságokat kipróbálni és letesztelni, a véleményemet pedig sosem tartom magamban. Most például veled is megosztom, itt a blogomban.” Lilu (A Lilu Trender és a Cosmopolitan.hu weboldalak tartalmát szerzői jogok védik.)