Lush Halloween

Forrás: Trender | 2014 október 23.

Már csak alig egy hét van hátra Halloweenig, és mi itthon már ki is faragtuk az első tököt, amit esténként meggyújtunk. Egyébként Patri is készül nektek egy jó kis rémisztő smink és köröm összeállítással! A Lush pedig idén is előrukkolt egy különleges, kifejezetten erre az alkalomra készült fürdőcsomaggal, aminek egy részét ki is próbáltam már.

A csillogó tök, a fényes varázsló és az északi fény habfürdők tökéletesek arra, hogy egy hideg estén feldobják az ember hangulatát, és azonnal jobb kedvre derüljünk egy nehéz nap után. Az illatukat pedig még hosszú órákon keresztül érezhetjük a bőrünkön,de maga a látvány is egészen varázslatos! Hiába,a Lush nekem örök szerelem…

Címkék:

Blogleírás

Lilu Trender – a Cosmopolitan.hu hivatalos blogja „A tévézés után a divat és a szépségápolás a két legnagyobb szenvedélyem. Imádom az újdonságokat kipróbálni és letesztelni, a véleményemet pedig sosem tartom magamban. Most például veled is megosztom, itt a blogomban.” Lilu (A Lilu Trender és a Cosmopolitan.hu weboldalak tartalmát szerzői jogok védik.)