Kipróbáltam: Diptyque arcvíz

Forrás: Trender | 2014 október 27.

Az elmúlt időszak egyik legnagyobb felfedezése számomra a Diptyque arcvíz, amibe egy hét használat után teljesen beleszerettem. Be kell valljam, a márka sokáig egyet jelentett nekem a világ egyik legjobb illatos gyertyájával, és nem is tudtam róla, hogy ilyen klassz bőrápolási termékei vannak.

Ez az arcvíz hidratál, de ami a legfontosabb, előkészíti a bőrt a szokásos esti és reggeli bőrápolási rutin előtt. A varázsereje abban rejlik, hogy megtízszerezi a mindennapi bőrápolónk erejét és hatékonyságát. Damaszkuszi rózsát, zsázsa kivonatot és 9 féle hidratáló növény és virág keverékét tartalmazza. Az illata fantasztikus, és ami jó hír, hogy egészen kevés is elég belőle. Az arctisztítás után elég finoman bepaskolni a bőrbe és aztán jöhet a szokásos krémünk. Nem tartalmaz semmilyen szintetikus színezőanyagot, szilikont, alumíniumot vagy parabént. Ennél jobb nem is történhet a bőrünkkel!

Lelőhely: Neroli
Ára:13.800 Ft

Címkék:

Blogleírás

Lilu Trender – a Cosmopolitan.hu hivatalos blogja „A tévézés után a divat és a szépségápolás a két legnagyobb szenvedélyem. Imádom az újdonságokat kipróbálni és letesztelni, a véleményemet pedig sosem tartom magamban. Most például veled is megosztom, itt a blogomban.” Lilu (A Lilu Trender és a Cosmopolitan.hu weboldalak tartalmát szerzői jogok védik.)