Kipróbáltam: Braun Silk-épil 7 szőrtelenítő

Forrás: Trender | 2014 október 29.

Kezdem azzal, hogy szerencsés típus vagyok, szőke lévén soha nem kellett sokat szenvednem a kozmetikusnál, ha gyantázásra került sor.

Van azonban olyan barátnőm, akinek folyamatosan látom a harcát a nem kívánatos szőrszálakkal. Rita igazi déli típus, így ha borotválja a lábát, kipattog és már egy nap után szúr, a gyanta fáj és mivel gyakran kell járnia, nem olcsó mulatság, ráadásul állandó küzdelem a kozmetikussal való időpontegyeztetés… Ő szoktatott rá engem is a szőrtelenítő gépekre, mert az mindig kéznél van, de bevallom, én soha nem szerettem, és nem is értettem, hogy ő hogy bírja. Nem is bírja nagyon :)

Na de mostantól! Ugyanis egy olyan csodát próbáltam ki, hogy még mindig alig hiszem el… A Braun Silk-épil 7 szőrtelenítő valami egészen más, mint amit valaha használtam. Na jó, nem mondom, hogy nem fáj, mert azért csak kitépi azokat a szőrszálakat, de közel sem annyira, mint eddig bármi, amit próbáltam.

Nagyon finoman belesimul a kézbe, kényelmes használni és a feje tökéletesen illeszkedik a lábhoz (én a lábamon teszteltem, de Rita kipróbálta a teste egyéb részein is, hasonló sikerrel) Tény, hogy többször kellett végigmennem egy-egy területen ahhoz, hogy tökéletes legyen a végeredmény, így tovább tartott a művelet, mint a régi gépemmel, de a fájdalomérzet a töredéke volt. Ja, és lehet víz alatt is használni, Rita kipróbálta, neki bejött, én viszont jobban látom, hogy éppen hol tartok a „munkában” ha nem folyik rám a víz.

Nem olcsó a termék, de pár kozmetikusnál történő gyantáztatásból hamar visszajön az ára… és most egy szuper artctisztító készülékkel összecsomagolva tudjátok megvásárolni. Tízből tíz pont.

Címkék:

Blogleírás

Lilu Trender – a Cosmopolitan.hu hivatalos blogja „A tévézés után a divat és a szépségápolás a két legnagyobb szenvedélyem. Imádom az újdonságokat kipróbálni és letesztelni, a véleményemet pedig sosem tartom magamban. Most például veled is megosztom, itt a blogomban.” Lilu (A Lilu Trender és a Cosmopolitan.hu weboldalak tartalmát szerzői jogok védik.)