I

Forrás: Trender | 2014 november 7.

A lovaglócsizma az egyik legjobb őszi befektetés, különösen akkor, ha vigyázunk rá. Tulajdonképpen nincs olyan, amivel ne vehetnénk fel, és kifejezetten szexivé és nőiessé tesz egy amúgy egyszerű, sportos farmer-pulcsi szettet is. Már egészen olcsón is nagyon klassz darabokra lehet bukkanni és szerintem érdemes ez esetben az egyszerűségre törekedni, mert annál hordhatóbb darabra teszünk szert, minél letisztultabb.

Riding Boots – Lilu -Lovaglócsizma – Cosmopolitan

A fekete lovaglócsizma például leggingsszel vagy szoknyával is nagyon dögös, az hogy mennyire, persze a szoknyahosszon is múlik 🙂 Érdemes néha bőrápolóval átkenni őket, mert rengeteget számít, és ha ápoljuk, hosszú évekig kísérhet minket. És végül itt egy kis inspiráció…. még tél előtt:

Mila Kunis – lovaglócsizma -divatblog

Reese Witherspoon – lovaglócsizma – Divatblog

Kate Beckinsale – lovaglócsizma

Gwen Stefani – lovaglócsizma

Hayden Panettiere – lovaglócsizma

Jessica Alba – lovaglócsizma

Bottega Veneta

Michael Kors

Tory Burch

lovaglócsizma

 

 

 

Blogleírás

Lilu Trender – a Cosmopolitan.hu hivatalos blogja „A tévézés után a divat és a szépségápolás a két legnagyobb szenvedélyem. Imádom az újdonságokat kipróbálni és letesztelni, a véleményemet pedig sosem tartom magamban. Most például veled is megosztom, itt a blogomban.” Lilu (A Lilu Trender és a Cosmopolitan.hu weboldalak tartalmát szerzői jogok védik.)