Kipróbáltam: A MAC legújabb szempillaspirálját

Forrás: Trender | 2014 december 5.

Hétköznapokon minimális sminket használok, de ami sosem maradhat el, az a szempillaspirál. Éppen amiért ezt naponta használom, fontos, hogy jó minőségű, és tartós legyen. Emellett pedig az is, hogy könnyen le tudjam mosni. Nem kellemes órákig dörzsölni a szemed, az enyém pedig különösen érzékeny erre. Kipróbáltuk a MAC új MINERALIZE MULTI-EFFECT LASH szempillaspirálját, én imádtam. Olvassátok, mit ír róla Patri szakértői szemmel:


“A szempillaspirálok piacán mindig nagy a verseny, mert ez a leginkább kedvelt, és használt sminkeszköz. Spirálozni általában az is szokott, aki egyébként nem szereti a sminket az arcán. Én ezt nagyon is javaslom, mert ha semmi egyéb nem kerül az arcra, a szép szempillák akkor is nyitják a tekintetet, és kontúrt adnak az arcnak. Ahogy Lilu is említette, nagyon fontos, hogy jó minőségű terméket válassz. Ezen nem érdemes spórolni, mert egyrészt a szem érzékeny, vigyázni kell rá, másrészt a silányabb minőséggel csak a bajod gyűlik meg, lepereg, elkenődik, összeragad stb.

A MINERALIZE MULTI-EFFECT LASH-ben engem éppen az egyszerűsége fogott meg. A csomagolása nincs agyonvariálva, az elegáns fekete MAC külsőt kapta.Kényelmesen fogható kupakkal, ami ráadásul tökéletesen záródik. (Ez fontos, hogy a festék ne száradjon be idő előtt) A Multi-Effect kefe vékony, hagyományos (nem szilikon) sörtés. Én rengeteg szempillaspirált kipróbáltam már, de mégis erre a variációra esküszöm kefe ügyben.F ésülés közben egyenként szétválasztja, és építi, hosszabbítja a pillákat.


A festék erősen pigmentált, tehát nem kell tizenhatszor átfestened a szálakat, a vékony kefével pedig könnyen beférsz a szempilla tövébe. Könnyű textúrájú, nem nehezíti el, és nem is ragasztja össze a szempillákat, ami megint csak nagyon tetszett. Ásványi komplex tartalmának köszönhetően pedig ápolja a szálakat, amik befestés után is puhák, és rugalmasak maradnak.”

Címkék:

Blogleírás

Lilu Trender – a Cosmopolitan.hu hivatalos blogja „A tévézés után a divat és a szépségápolás a két legnagyobb szenvedélyem. Imádom az újdonságokat kipróbálni és letesztelni, a véleményemet pedig sosem tartom magamban. Most például veled is megosztom, itt a blogomban.” Lilu (A Lilu Trender és a Cosmopolitan.hu weboldalak tartalmát szerzői jogok védik.)