Tavaszi kampányok fekete-fehérben

Forrás: Trender | 2014 december 18.

Ugyan még a tél sem kezdődött el igazán (legalábbis nagyon úgy tűnik, hogy idén elmarad a fehér karácsony), a divattervezők már sorra rukkolnak elő a 2015-ös tavaszi reklámkampányaikkal. Givenchy és Versace fotóiba pedig rögtön beleszerettem: mindkettő fekete-fehér (ami tavasszal azért szokatlan), mégis teljesen különböző stílusú.

2015-tavasz-divat-kampány-lilu-blog-cosmopolitan

A Givenchy új arca ezúttal Julia Roberts lett, a képek különlegessége pedig, hogy a színésznő maszkulin ruhákban, smink és beállított frizura nélkül pózol rajtuk. Mindez a márka tervezőjének, Riccardo Tisci-nek volt a külön kérése, aki azt is megtiltotta Juliának, hogy mosolyogjon, mivel egy teljesen új arcát akarta megmutatni. Szerintem lenyűgöző, hogy 47 évesen mennyire csodálatosan fest!

2015-tavasz-divat-kampány-lilu-blog-cosmopolitan

A Versace kampánya ehhez képest abszolút más világ: szexi és dinamikus. Donatella ismét Madonnát választotta reklámarcnak (az énekesnő immáron negyedszer pózol a márkának!), mert ő a kedvenc ikonja. És ugyan Madonna fotóin azért látszik, hogy a Photoshop varázslat most is működött, én imádom ezeket a képeket is.

2015-tavasz-divat-kampány-lilu-blog-cosmopolitan

2015-tavasz-divat-kampány-lilu-blog-cosmopolitan

2015-tavasz-divat-kampány-lilu-blog-cosmopolitanNeked melyik kampány tetszik jobban?

Blogleírás

Lilu Trender – a Cosmopolitan.hu hivatalos blogja „A tévézés után a divat és a szépségápolás a két legnagyobb szenvedélyem. Imádom az újdonságokat kipróbálni és letesztelni, a véleményemet pedig sosem tartom magamban. Most például veled is megosztom, itt a blogomban.” Lilu (A Lilu Trender és a Cosmopolitan.hu weboldalak tartalmát szerzői jogok védik.)