Teszteltem: Astor Perfect Stay 24h alapozó

Forrás: Trender | 2014 december 25.

A Cotytól remek alapozókat kaptunk megint tesztelésre, ezúttal az Astor Perfect Stay 24h-t. Sminkes szakértőm, Patri most elmondja a fontosabb tudnivalókat róla:

astor-alapozó-teszt-lilu-cosmopolitan

Különböző elvek szerint választunk alapozót. Ki állag, ki a fedés minősége szerint, a lényeg viszont ugyanaz: ne legyen maszkhatású és olyan, amit tíz percenként javítgatni kell

Csomagolás:

Az Astor Perfect Stay 24h ilyen problémákat biztos nem okoz, mert ahogy a neve is árulkodó, mozdulatlanul a helyén marad. Kezdjük a csomagolással. Hosszú, üveg tégelyes, pumpás kiszerelés. Ennél a típusnál az szokott gondot okozni, hogy egyszerre túl sokat pumpál ki, ami nem túl gazdaságos.Ennek az alapozónak nagyon jól működik a pumpája, éppen annyit tudsz vele kinyomni, amennyire szükséged van. 30 ml, ami teljesen átlagos mennyiség.

Állag:

Az alapozó állaga is klassz, nem túl folyékony és nem túl masszív. Én ecsettel vittem fel, de szivaccsal vagy az ujjaddal is jól működhet.

Extrák:

Az Astor Perfect Stay 24h egyik sajátossága, hogy érintés, és kopásálló. Ez azt jelenti, hogy jó esetben nem viszed át az arcodról a ruhádra a kezeddel, és tényleg hosszú ideig matt és tartósan mozdulatlan. Teszteltük, és mindkét állítás igaznak bizonyult.

A másik extra pedig, hogy primert tartalmaz. A primerek olyan anyagok, amiket általában alapozás előtt viszünk fel a bőrre. Ezzel mattítjuk, hidratáljuk, esetleg tartósítjuk. Ez az anyag az Astor Perfect Stay 24h esetében “már be van építve”, így ezt a lépést megspórolhatod mind időben, mind anyagilag. 🙂

SPF 20 fényvédő faktort tartalmaz, ami elég magasnak számít ahhoz, hogy védje a bőröd a nap káros sugaraitól.

 

Fedés:

Függetlenül attól, hogy nagyon könnyű, krémes textúrája van, ami ráadásul könnyen eloszlatható, a fedése elég magas. A bőrhibákat tökéletesen eltünteti, akár korrektor nélkül is, és jól mattít.

Összességében az Astor Perfect Stay 24h minket meggyőzött.

astor-alapozó-teszt-lilu-cosmopolitan

Blogleírás

Lilu Trender – a Cosmopolitan.hu hivatalos blogja „A tévézés után a divat és a szépségápolás a két legnagyobb szenvedélyem. Imádom az újdonságokat kipróbálni és letesztelni, a véleményemet pedig sosem tartom magamban. Most például veled is megosztom, itt a blogomban.” Lilu (A Lilu Trender és a Cosmopolitan.hu weboldalak tartalmát szerzői jogok védik.)