Kipróbáltam: Essence Liquid Ink szemhéjtus

Forrás: Trender | 2015 január 17.

Nagyon szuper termékeket kaptam tesztelésre az Essence-től,  úgyhogy lelkesen próbálgattunk sminkes szakértőmmel Patrival, aki most az Essence Liquid Ink tusról mesél.

smink-szemhéjtus-lilu-blog-cosmopolitan

„Az Essence Liquid Ink kétféle verzióját is volt szerencsénk górcső alá venni, ugyanis egy matt és egy fényesre száradó festék közül választhatsz. Na, de kezdjük az elején. 🙂

Rengeteg tust kipróbáltam már, méregdrága és pár száz forintos kategóriában is, és ez szuper imádni való. A csomagolás igazából egyszerű, mondhatni hagyományos, picike, így sok helyet sem foglal. Csavaros kivitel nagyon vékony ecsettel a végén, ami tényleg tökéletesen befekszik a szempillák tövébe. Hajszál vékony és vastagabb vonalat is tudsz húzni vele egy mozdulattal. A festék is az épp megfelelő állagú, nem túl folyós (azzal nagyon nehéz ugyanis dolgozni, mert szétfut a festék az apró barázdákba) és nem is merev, nehezen kenhető.

smink-szemhéjtus-lilu-blog-cosmopolitan

A matt verzió értelem szerűen teljesen mattra szárad, gyakorlatilag olyan, mintha szemceruzával húztad volna meg, mégis sokkal határozottabb a vonal, és tartósabb, mint a ceruza. A High Shine (fényes) verzió pedig száradás után lakkszerű fényt ad. Állagában és  kivitelben nincs egyéb különbség a fajták között.

Tartósságot figyelve egyik sem törik be vagy pereg le, stabil marad, amíg le nem mosod. Ettől függetlenül a lemosás sem nehéz, sminklemosóval pikk-pakk lejön.Nem szeretem azokat a festékeket, amiket három órán át kell masszírozni, hogy meg tudj szabadulni tőlük.

Az Essence Liquid Ink ára pedig igazán pénztárca kímélő, ami plusz egy érv, hogy kipróbáld. 🙂

Blogleírás

Lilu Trender – a Cosmopolitan.hu hivatalos blogja „A tévézés után a divat és a szépségápolás a két legnagyobb szenvedélyem. Imádom az újdonságokat kipróbálni és letesztelni, a véleményemet pedig sosem tartom magamban. Most például veled is megosztom, itt a blogomban.” Lilu (A Lilu Trender és a Cosmopolitan.hu weboldalak tartalmát szerzői jogok védik.)