Kipróbáltam: Max Factor Masterpiece Transform szempillaspirál

Forrás: Trender | 2015 január 18.

Szempillaspirált nagyon szeretek tesztelni, leginkább azért, mert ez az a termék, amit minden nap használok akkor is, ha épp nem sminkelnek valamelyik műsorra. Most a Max Factor Masterpiece Transform szempillaspirálját próbáltuk ki. Patri mesél, mire jutottunk. 😉

max-factor-masterpiece-transform-lilu-cosmopolitan

„Én személy szerint nagyon szeretem a Max Factor szempillaspirálokat. Régi és állandó kedvencem a 2000 Calorie, és a Clump Defy-t is imádtam. A Masterpiece Transform csomagolásában hozza a Max Factor fazont, fekete-arany, jól záródik, kényelmes a fogása. A kefe dús szempillát ígér már egy rétegben, és ezt tartja is. Különleges a hajlékony feje, ami könnyebb használhatóságot eredményez, és a különböző hosszúságú sörték, amik pedig egyenként vastagítja a szálakat.

 max-factor-masterpiece-transform-lilu-cosmopolitan

Vékony keféje van, ami szerintem sokkal használhatóbb, mint a mára már gigantikusra nőtt spirálfejek. Beférsz a szemzugokba is anékül, hogy összekend magad ott is, ahova nem szántál festéket. Nagyon jól tart, pergés, kenődés nélkül marad fent egész nap, és könnyen lemosható,

Ráadásul 12 ml, ami a szempillaspirálok között nagy mennyiségnek számít, tehát tovább használhatod. A Max Factor most sem okozott csalódást, a Masterpiece Transform egy tuti szempillaspirál.”

Blogleírás

Lilu Trender – a Cosmopolitan.hu hivatalos blogja „A tévézés után a divat és a szépségápolás a két legnagyobb szenvedélyem. Imádom az újdonságokat kipróbálni és letesztelni, a véleményemet pedig sosem tartom magamban. Most például veled is megosztom, itt a blogomban.” Lilu (A Lilu Trender és a Cosmopolitan.hu weboldalak tartalmát szerzői jogok védik.)