Kipróbáltam: Lancome Miracle Cushion alapozó

Forrás: Trender | 2015 február 4.

A Lancome újdonsága, a  Miracle Cushion érkezett hozzám tesztelésre, amit már nagyon vártam, mert éppen az ilyen leheletvékony, természetes alapozókat szeretem, és használom hétköznapokon. A Lancome Miracle Cushion egy újítás az alapozás területén, és nekem nagyon bejött. 🙂 A részletek sminkes szakértőmtől, Patritól: 

lancome-miracle-cushion-lilu-blog-cosmopolitan

Először is nem árt tisztázni, mi is a CUSHION technológia, amivel még én is csak mostanában ismerkedtem meg. A BB és CC krémekhez hasonlóan, a Cushion is Koreából indult még 2008-ban. Az első cushiont azért hozták létre, hogy kielégítsék a fogyasztók olyan termék utáni igényét, amely egyben ápolja az arcbőrt, véd az UV sugárzástól, miközben folyékony állagú és nagyon természetes.

A Miracle Cushion tulajdonképpen egy könnyen hordozható kompakt alapozó, ami az állagából adódóan biztosítja azt, hogy napközben akár többször is tudd javítani a sminked úgy,hogy nem pakolod egymásra a rétegeket, nem lesz foltos, vagy ragadós, mindezt egy erre speciálisan kifejlesztett applikátor szivacs segítségével.Az applikátor poliuretán anyagból készült, amelynek legfontosabb tulajdonsága, hogy hőszigetelő, ezáltal segíti megtartani a folyadék frissességét az alkalmazást követően is.

lancome-miracle-cushion-lilu-blog-cosmopolitan

Csomagolás:

A Lancome-tól megszokott elegáns kivitel,  gyöngyház fehér-ezüst csomagolás. Olyan szép, mint egy ékszer. Az oldalán elhelyezett gomb segítségével nyílik a tégely teteje, ami tükrös, így nem kell azzal sem bíbelődnöd, hogy külön tükröt cipelj. Benne az applikátor, majd a fedelet felhajtva az alapozó. A cushion egy légies alapozó párna, amelyben az elasztomer anyagnak köszönhetően a több ezer különböző méretű lyukacska kiválóan egyesül a folyékony alapozóval. Így maga a folyékony alapozó és a cushion párna egy víz- és légzáró tégelyben vannak, amely segít megőrizni a teljes frissességet.

Használat:

A szivacsos párna különböző méretű lyukakkal van ellátva. Az applikátort finoman belenyomva éppen annyi alapozót fog adagolni, hogy vékony, egyenletes rétegben, nagyon könnyen tudd eloszlatni az arcodon. Az applikátor nem szívja magába az alapozót, hanem a felszínén tartja, így nincs elpazarolt mennyiség sem.

Ápolás és védelem:

Vízben és glicerinben gazdag, valamint illóolajokat és fenyőtűolaj-kivonatot is tartalmaz, amelynek hatékony depigmentáló tulajdonságai vannak. Ez azt jelenti, hogy a fenyőtű kivonat a melanintermelés megelőzésében is segít, így megakadályozva a sötét foltok megjelenését a bőrfelszínen. A víz és az illóolajok kölcsönhatásának köszönhetően pedig friss érzést kelt a bőrödön. A Lancome Miracle Cushion magas SPF faktorszámával gondoskodik a káros UV-sugárzás elleni védelemről is.

Összességében, ha olyan alapozót keresel, ami elfedi a bőrhibákat, mégis természetes hatású, plusz ápolja a bőröd és könnyen használható, akkor megtaláltad. A Lancome Miracle Cushion szuper! 🙂

Blogleírás

Lilu Trender – a Cosmopolitan.hu hivatalos blogja „A tévézés után a divat és a szépségápolás a két legnagyobb szenvedélyem. Imádom az újdonságokat kipróbálni és letesztelni, a véleményemet pedig sosem tartom magamban. Most például veled is megosztom, itt a blogomban.” Lilu (A Lilu Trender és a Cosmopolitan.hu weboldalak tartalmát szerzői jogok védik.)