Fitt tippek télre

Forrás: Trender | 2015 február 15.

Télen hajlamos az ember begubózni a TV elé, pizza és csoki majszolással eltölteni a hideg estéket. Nincs is ezzel semmi baj, de azért nem árt, ha egy kicsit ilyenkor is odafigyelünk arra, hogy egészségesen táplálkozzunk.

Zöldségek:

Egyél sok friss zöldséget. Tudom, hogy télen nehezebb, mint nyáron, amikor a piacról bármit be lehet szerezni, de azért ilyenkor is találhatsz jó minőségű árukat. Az én kedvencem a paradicsom.

Gyümölcsök:

Nem olyan régen lettem igazi rajongója a gránátalmának. Ez a gyümölcs egyszerűen zseniális, a kemény héj alatt megbúvó piros magocskák nem csak finomak, hanem nagyon egészségesek is.

Húsételek:

A vörös húsok helyett én inkább a csirkére szavazok, azonban a sok natúr csirke néha már a könyökömön jön ki. Nemrég felfedeztem a Maggi mediterrán paradicsomos alapot, ami Papirusszal 10 perc alatt elkészül!. Nagyon finom és egészséges is 🙂

Tejtermékek:

A túróra esküszöm. Esténként, ha rám jön a nassolhatnék, ezt szoktam kanalazni. Rengeteg felhasználási módja van, lehet édesíteni biolekvárral vagy friss gyümölccsel, és kész az egészséges édesség, de én magában szeretem a legjobban.

Gabonafélék:

Gondolom nem mondok újdonságot, de ha már kenyér, akkor csak teljes kiőrlésű tönköly lisztből készültet válasszunk! Én a magvasat szeretem a legjobban, mert abban sok az omega-3 zsírsav. Figyelj nagyon, mert attól, hogy egy kenyér barna, még nem lesz egészséges!

Blogleírás

Lilu Trender – a Cosmopolitan.hu hivatalos blogja „A tévézés után a divat és a szépségápolás a két legnagyobb szenvedélyem. Imádom az újdonságokat kipróbálni és letesztelni, a véleményemet pedig sosem tartom magamban. Most például veled is megosztom, itt a blogomban.” Lilu (A Lilu Trender és a Cosmopolitan.hu weboldalak tartalmát szerzői jogok védik.)