Just do it!

Forrás: Trender | 2015 március 4.

A múlt héten a Nike sajtóútján jártam Isztambulban, ahol 3 mesés napot töltöttem el más közép-európai országok divatbloggereivel és újságíróival ebben a tényleg varázslatos városban, ahová ráadásul már ezer éve vágytam.

Az egész út olyan hangulatú volt, mint egy sportos lányosztály profin megszervezett, luxus kirándulása. A közös futás, az NTC (Nike Training Club) edzés a Boszporusz partján, ahova yachttal érkeztünk, a vacsorák Isztambul legmenőbb helyein és a csajokkal eltöltött néhány nap tényleg örökre szóló élmény lett. A legújabb Nike kollekció bemutatója pedig fantasztikus volt: ahogy néztem még jobban megjött a kedvem az edzéshez… 🙂

Inspiráló volt a beszélgetés Anna Chicerovával, London magasugró olimpiai bajnokával, megnézni a Nike kisfilmjeit, amik után az ember legszívesebben azonnal rohanna a legközelebbi edzőterembe… mert a sport tényleg kikapcsol, felszabadít és valóban jobbá teszi a napunkat, az életünket. Szóval lányok,edzésre fel.. Just do it!!! Köszönöm, Nike!

Már érkezés előtt a fellegekben éreztem magam, és nem csak a repülés miatt 🙂

A repülő után hajóra pattantunk.

Ennél fantasztikusabb edzéshelyszínt el se tudnék képzelni.

Bye-bye Boszporusz!

Az ultrakemény NTC edzés, amit neked is ajánlok.

It’s selfie time!

Bevallom, edzés után jól esett egy kis pihi.

A szupercsapat 🙂

Az új kollekcióba rögtön beleszerettem!

A hotelszoba is keleties stílusú volt, imádtam!

Jobbnál jobb éttermekben is jártunk, szóval azért pótoltuk az edzés alatt elégetett kalóriákat 🙂

Természetesen nem hagyhattam ki a Nagy Bazárt sem, ahol szintén lőttem nektek egy-két képet:

Az isztambuli ‘high fashion’: mindenhol ilyen kirakatokat lehetett látni, de vajon tényleg hordják még ezeket a ruhákat?

 Isztambuli utcakép: na jó, nem élő kecskék, de így is viccesek, nem?

Blogleírás

Lilu Trender – a Cosmopolitan.hu hivatalos blogja „A tévézés után a divat és a szépségápolás a két legnagyobb szenvedélyem. Imádom az újdonságokat kipróbálni és letesztelni, a véleményemet pedig sosem tartom magamban. Most például veled is megosztom, itt a blogomban.” Lilu (A Lilu Trender és a Cosmopolitan.hu weboldalak tartalmát szerzői jogok védik.)