Kim Kardashian platinaszőkére váltott

Forrás: Trender | 2015 március 6.

Tegnap gyakorlatilag minden azzal volt tele, hogy Kim Kardashian kiszőkült… és nem is akárhogyan… Az egyébként tökéletes barna haját a létező legvilágosabbra festette, ami egy meglehetősen hosszú procedúra lehetett. Az Instagramjára a következő szöveget posztolta: So I went platinum!I have the best team!

Kim egyébként vadiúj haját Párizsban mutatta be, ahova a Balmain bemutatóra érkezett. Ez az átváltozás pedig valószínűleg a legjobb fodrászt is próbára tette volna, arról nem beszélve, hogy mit tesz még egészséges, jó állapotban lévő hajjal is… (én csak tudom, folyamatosan azzal küzdök, hogy a szőkített hajam egészséges maradjon, és nem kis harc…)

Az ára egyébként az átalakulásnak abban a szalonban, ahol Kim haja készült 300-400 font, ami egészen elképesztő… Ráadásul nekem nem is igazán tetszik….kifejezetten szerettem Kim fényes, gyönyörű, az arcához és szemöldökéhez tökéletesen illő haját. Annak ellenére, hogy vannak arcok és színek, akikhez kifejezetten illik a sötétebb szemöldök világos hajjal, erről nemrég írtam is nektek. De valahogy az ő,, egyébként tökéletes arcát közönségessé tette és szerintem egyáltalán nem illik hozzá, pont az eleganciáját, természetességét veszítette el. Nem úgy mint Jared Leto, aki a tegnapi festése után egyszerűen csak úgy néz ki, mint Legolas rövid hajjal :-)))

Blogleírás

Lilu Trender – a Cosmopolitan.hu hivatalos blogja „A tévézés után a divat és a szépségápolás a két legnagyobb szenvedélyem. Imádom az újdonságokat kipróbálni és letesztelni, a véleményemet pedig sosem tartom magamban. Most például veled is megosztom, itt a blogomban.” Lilu (A Lilu Trender és a Cosmopolitan.hu weboldalak tartalmát szerzői jogok védik.)