Alexander McQueen Beauty Exhibition

Forrás: Trender | 2015 március 13.

Tegnap este rendezzték meg Londonban a Savage Beauty kiállítást, ahol a néhai tervező legjobb barátai és rajongói is megjelentek – természetesen a Mester egy-egy darabjában.

lilu-alexander-mcqueen
A 2010-ben öngyilkosságot elkövető divatmágnás ruháiról pedig megint az jutott eszembe,hogy valójában nem is ruhákat,hanem műtárgyakat készített. Az életmű-kiállítást március 14-től lehet megnézni az estélynek is helyet adó Victoria and Albert múzeumban, ami, ha egy divatot vagy művészetet kedvelő arra já,  szerintem kihagyhatatlan.Elég ránézni Salma Hayek 2008-ban készült pávaruhájára vagy Kate Moss és Poppy Delevingne talpig csipke [és egy picit sem közönséges] estélyijére ahhoz, hogy teljesen McQueen hatása alá kerüljünk….és ez tényleg csak a jéghegy csúcsa.
posh-becks-lilu
naomicampbell-mcqueen-lilu

lilu-mcqueen

lilu-páva-mcqueen

lilu-moss-mcqueen

Blogleírás

Lilu Trender – a Cosmopolitan.hu hivatalos blogja „A tévézés után a divat és a szépségápolás a két legnagyobb szenvedélyem. Imádom az újdonságokat kipróbálni és letesztelni, a véleményemet pedig sosem tartom magamban. Most például veled is megosztom, itt a blogomban.” Lilu (A Lilu Trender és a Cosmopolitan.hu weboldalak tartalmát szerzői jogok védik.)