Ökotudatos, kifinomult tavaszi divat a H&M-től

Forrás: Trender | 2015 március 20.

Április 16-tól kerül piacra a H&M Conscious Exclusive kollekciója, tele ökotudatos, letisztult stílusú darabokkal – én már a két kedvencemet is megtaláltam közöttük.

lilu-hundm-felső

A tavaszi kollekció középpontjában a kézi rajzolású mintás ruhák állnak. A fenntarthatóbb anyagokból készült, újrahasznosított flitterekkel és gyöngyökkel díszített holmik nagyon kellemes tapintásúak. Organikus hernyóselyem, organikus bőr, fa, biolen-selyem: már látványra is annyira puhának és könnyűnek tűntek, hogy muszáj volt megtapogatnom őket.  A letisztultságuk kifinomult eleganciát sugároz, és nagyon jól kombinálhatóak, úgyhogy természetesen egy-két darabba azonnal bele is szerettem.

Nagyon tetszik ez a fekete, egyszerű szabású, gyöngyös ruha, ami egy nyáresti vacsorára is felvehető, de megfelelő kiegészítőkkel akár egy elegánsabb eseményra is szívesen felvenném.

lilu-hundem-feketeruci

A másik kedvencem ez egyszerűségében is nagyon látványos sima póló – szoknya kombó, ami – szintén a kiegészítőktől függően- egy kerti buliba, de akár egy rohangálós-intézkedő napra is tökéletes lehet.

lilu-hundem-hosszúszoknya

Ráadásként pedig ott van a tudat, hogy a kollekció minden darabját ökotudatos eljárással készítették. Ha megtetszett valamelyik ruha, akkor nem csak a boltokban, hanem online is megvehetitek.

hm12-lilu-
hm8-lilu
hm2-lilu
hm3-lilu
hm11-lilu
hm11-lilu

Blogleírás

Lilu Trender – a Cosmopolitan.hu hivatalos blogja „A tévézés után a divat és a szépségápolás a két legnagyobb szenvedélyem. Imádom az újdonságokat kipróbálni és letesztelni, a véleményemet pedig sosem tartom magamban. Most például veled is megosztom, itt a blogomban.” Lilu (A Lilu Trender és a Cosmopolitan.hu weboldalak tartalmát szerzői jogok védik.)