A csillogó tetoválás lesz a nyár legmenőbb trendje!

Forrás: Trender | 2015 március 23.

A tetoválás gondolatával évek óta játszadozom,már azt is tudom, mi az amit szeretnék, de valahogy az utolsó pillanatban mégis mindig meggondolom magam. Ez egy örökre szóló döntés,és úgy tűnik mégsem vagyok annyira elszánt 🙂 Most viszont megtaláltam a legjobb megoldást!

arany-tetoválás

A bőrt ezerféleképpen lehet a tetkókon kívül is díszíteni anélkül, hogy bármi végleges dolog történne a testünkkel. Ilyen a henna vagy a mostanában egyre népszerűbb ragasztható,csillogó tetoválás…Szerintem ez egy igazi nyári sláger lesz, a kicsit lebarnult bőrön gyönyörű és szexi és a végtelenségig variálható…Karra,lábra.hátra és ha elég lapos, hason is csodásan mutat – a használata pedig végtelenül egyszerű.

lilu-aranytetkó-

Kb .2 percet vett igénybe a felhelyezése még az én nem létező kézügyességemmel is, és 4-8 napig fent is marad,nyilván attól függően,hogy mennyire vigyáztok rá (szerintem száraz bőrről hamarabb lejön). Ha hamarabb le szeretnétek szedni (nnem hiszem) akkor sima babaolajjal azonnal eltávolítható.

Ami még fontos,hogy nem tartalmaz semmilyen toxikus anyagot,úgyhogy bátran használjátok. Ha még többet szeretnétek tudni erről az új trendről, akkor nézzetek fel a www.goldskinhungary.hu weboldalra, ahol sok szuper mintát és az árakat is megtaláljátok. Az ő tetkóik ráadásul ellenőrzött minőségűek, úgyhogy nem kell tartanotok attól sem, hogy esetleg allergiás rakciót váltanak ki  – vigyázzatok a bőrötökre, és ne rendeljetek gyanús forrásokból! Próbáljatok ki egy szép mintát – ez már a nyár! 🙂

Blogleírás

Lilu Trender – a Cosmopolitan.hu hivatalos blogja „A tévézés után a divat és a szépségápolás a két legnagyobb szenvedélyem. Imádom az újdonságokat kipróbálni és letesztelni, a véleményemet pedig sosem tartom magamban. Most például veled is megosztom, itt a blogomban.” Lilu (A Lilu Trender és a Cosmopolitan.hu weboldalak tartalmát szerzői jogok védik.)