Ma van a Nike Air MAx világnapja!

Forrás: Trender | 2015 március 26.

Az edzőcipők utcai viselése és divatja egyértelműen reneszánszát éli – vannak olyanok, amik kifejezetten kultikus darabok lettek. Ilyen a Nike Air Max is, aminek  párnázott sarka a mostani verzióban már messziről látható és felismerhető.

nikeairmax

Rengeteg fajta készült belőle: ez az a cipő amiből még George w. Bush is kapott egy saját,különleges darabot 🙂 A rajongók már évek óta március 26-án tartják az Air Max világnapját –  a cipő feltétlen hívei között számtalan híresség is megtalálható, Beyoncétól Rita Orán át egészen Rihannáig. A pletykák szerint egyébként a bűnözők is imádják, hiszen a kialakítása miatt nagyon gyorsan lehet benne futni 🙂

rita-ora-nike-air-max

Beyonce-airmax

miley-cyrus-heathrow-airport-airmax

Jennifer-Lopez-Nike-Air-Max-

A világnaphoz kapcsolódó újdonság, hogy a www.nikeid.com-on most elkészítheted a saját, személyre szabott Air Maxedet. Én is azonnal lecsaptam a lehetőségre, és összeraktam ezt a fekete, csillámos darabot – elbíbelődtem vele egy keveset, de közben teljesen kikapcsoltam, szuper volt alkotni és kísérletezni. Meg is rendeltem, és már alig várom, hogy kiszállítsák: ha te is szeretnél egy custom-made Air Maxet, akkor irány a weboldal!

liluairmax-

 

Blogleírás

Lilu Trender – a Cosmopolitan.hu hivatalos blogja „A tévézés után a divat és a szépségápolás a két legnagyobb szenvedélyem. Imádom az újdonságokat kipróbálni és letesztelni, a véleményemet pedig sosem tartom magamban. Most például veled is megosztom, itt a blogomban.” Lilu (A Lilu Trender és a Cosmopolitan.hu weboldalak tartalmát szerzői jogok védik.)