Coachella 2015 – ilyen lesz a szezon fesztiváldivatja

Forrás: Trender | 2015 április 14.

1999 óta – a Glastonbury mellett – a világ egyik legmenőbb fesztiválja a Coachella, ahova a celebek és szupermodellek nemcsak bulizni mennek, hanem azért is, hogy megmutassák, mik lesznek az adott év fesztiváltrendjei. A partizó tömegben ott volt Mihalik Enikő is – természetesen dögösebbnél dögösebb szerelésekben.

mihalikfesztivál

A Coachella látogatóinak nem kell pulcsival és gumicsizmával készülniük, atombiztos a 40 fok, úgyhogy a haspólók és farmersortok összes variációját láthatjuk, ráadásul tökéletes alakokon, ami nem feltétlenül tesz jót az ember önbizalmának a fesztiválszezon előtt, de talán jó motiváció lehet elkezdeni egy fogyókúrát vagy méregtelenítést. 🙂

fesztiváldivat2

fesztiváldivat3

A világ legmenőbb csajai egyszerűnek tűnő, de mégis méregdrága designer cuccokat koszolnak össze [Chiara Ferragni nyílván Chanel táskában fesztiválozik] – de szerencsére ezek a szettek simán összehozhatók a fast fashion üzletekből is. Inspirációnak mindenesetre tökéletesek!

fesztiváldivat4

fesztiváldivat5

fesztiváldivat6

Blogleírás

Lilu Trender – a Cosmopolitan.hu hivatalos blogja „A tévézés után a divat és a szépségápolás a két legnagyobb szenvedélyem. Imádom az újdonságokat kipróbálni és letesztelni, a véleményemet pedig sosem tartom magamban. Most például veled is megosztom, itt a blogomban.” Lilu (A Lilu Trender és a Cosmopolitan.hu weboldalak tartalmát szerzői jogok védik.)