Omorovicza: a világhíres hazai szépségszenzáció

Forrás: Trender | 2015 április 22.

Az Omorovicza az egyik legtrendibb beauty brand a celebek között – tudtad, hogy a cég magyar? A termékeik fantasztikusak, – kipróbáltam – nem véletlenül istenítik a hírességek és a legmenőbb divatlapok is.

omorovicza_cosmo

Annak ellenére, hogy külföldön az Omorovicza termékek és kezelések jóval ismertebbek, mivel a márka szülőhazája és otthona Magyarország, természetesen képviselik magukat egy szalonnal itthon is, ahol  a termékeket és a kezeléseket ki lehet próbálni. A múlt héten be is sétáltam az Andrássy úti márkaboltba, hogy teszteljem az egyik kezelést, és magamon próbáljam ki a termékeket. A szalon letisztult, ízléses és végtelen kedvességgel, mégsem tolakodóan fogadják a vendéget, az ember a belépés pillanatában érzi: különleges, de mégis családi hangulatú helyre érkezett. Abban az 1 órában amíg a kezelőhelyiségben voltam,annak ellenére, hogy alapvetően teljesen alkalmatlan vagyok a relaxációra, minden túlzás nélkül megszűnt a világ. Olyan érzésem volt, mintha órákat töltöttem volna bent, kipihenten, és ragyogó bőrrel tértem magamhoz. 🙂

omorovicza4

A termékek a bőrömön tökéletesen működtek, a barátnőmet pedig amikor kijöttem azzal hívtam fel,hogy bár számtalan kezelést próbáltam ki az elmúlt években és rengeteg kozmetikát teszteltem, megtaláltam azt a helyet ahova mostantól visszajárok. Az élmény és a bőröm feltöltődése napokig tartott, és megértettem, hogy a világ leghíresebb női akik tulajdonképpen bármihez hozzájutnak, miért rajongói a márkának – 1 alkalom után én is az lettem.

omorovicza_cosmo2

Az Omorovicza termékei világszerte állandó szereplői és díjazottai olyan magazinok szépségrovatainak, mint a Vogue vagy a Harper’s Bazaar. Ráadásul a sztárok is imádják őket – Uma Thurman, Susan Sarandon, Julianne Moore, Cynthia Nixon és Jessica Chastain csak néhány név azok listájáról, akik a márka elkötelezett hívei. A jelenleg Budapesten forgató Felicity Jones (A mindenség elmélete női főszereplője) is rendszeresen az Omorovicza szalonjába jár kezelésre. Ez a brand egy újabb magyar siker, amire joggal lehetünk büszkék – ha szeretnél többet megtudni róluk, kukkants rá a weboldalukra: www.omorovicza.com

 

Blogleírás

Lilu Trender – a Cosmopolitan.hu hivatalos blogja „A tévézés után a divat és a szépségápolás a két legnagyobb szenvedélyem. Imádom az újdonságokat kipróbálni és letesztelni, a véleményemet pedig sosem tartom magamban. Most például veled is megosztom, itt a blogomban.” Lilu (A Lilu Trender és a Cosmopolitan.hu weboldalak tartalmát szerzői jogok védik.)