A MET-gála legstílusosabb szerkói

Forrás: Trender | 2015 május 5.

A celebvilág egyik legrangosabb vörös szőnyeges eseménye minden évben a MET, vagyis a New York-i Metropolitan múzeum gálája. A leginkább egy grandiózus beöltözős bulira hajazó partit minden évben egy bizonyos tematika szerint rendezik, ami egyben iránymutatás is arra nézve, hogy milyen stílusú ruhában jelenjenek meg a résztvevők. Az idei téma a China – Through The Looking Glass volt, tehát keleties, Kína hagyományai által inspirált ruhakölteményekben pompáztak a sztárok. Nem volt hiány lélegzetelállító öltözékekből, de azért nem sikerült mindenkinek megtalálni a megfelelő outfitet.

rihanna_met

Rihanna – Guo Pei

A MET-gála aranybánya stylistok és persze a hírességek számára, hiszen itt igazán megmutathatják, hogy nem csak pénzük, de stílusuk és ízlésük is van.  Idén Lady Gagának, Rihannának, Sienna Millernek, Georgia May Jaggernek és Sarah Jessica Parkernek jár a vastaps: szerintem nekik sikerült leginkább megvalósítani mindazt, amit a tematika megkívánt. Külön figyelmet érdemel Gaga, SJP és Rihanna különleges fejdísze és Georgia May kimonója, amely nem csak szép, de valószínűleg szuperkényelmes is volt a többi szerkóhoz képest. És persze Sienna, akinek visszafogottan elegáns stílusa minden alkalommal el tud bűvölni – bár nadrágot vett fel, mégis elegánsabb volt jó pár estélyi ruhás kolléganőjénél.

siennamiller_met

metfejdísz

ladygaga_met

Lady Gaga – Balenciaga

gmj_sjp_met

katehudson_met

Kate Hudson – Michael Kors

 

Kate Hudson, Rita Ora és Miley Cyrus ruhániak nyakmegoldása szintén remekül passzolt az est mottójához, Katy Perry pedig szemkápráztató volt hosszú kesztyűvel kiegészített Moschino estélyijében. Akadtak viszont páran, akik kevésbé sikeresen oldották meg a feladatot. Selena Gomez cuki volt fehérben, de kicsit egy olyan kínai menyasszonyra emlékeztetett, aki fordítva vette fel a ruháját. Dakota Johnsontól bátor, de mégis érthetetlen húzás volt, hogy miniben parádézott a sok báli ruha között – de legalább közszemlére tette a formás lábait. Beyonce és Jennifer Lopez a lehető legkevesebbet takaró szerkóban domborítottak – a meztelen ruha idén hatalmas trend, de a keleties vonalat nem sikerül belőniük. A csodás alakú Sofia Vergara sajnos ragaszkodott a megszokott stílusához – pedig vártam, hátha ez alkalommal ő vagy a stylistja meglepetést  okoz. Nekem legkevésbé Kerry Washington szerelése tetszett –  a karcsú és kecses színésznő szinte elveszett abban a rózsaszín ruhában, ami leginkább egy babaváró buli ajándékdobozára hasonlított. A MET-gála kínai tematikája láthatóan többeket próbára tett – neked melyik híresség ruhája jön be a legjobban?

dakotajohnson_met

Dakota Johnson – Chanel Couture
jenniferlawrence_met

Jennifer Lawrence – Dior

jlo_met

Jennifer Lopez – Atelier Versace

careymulligan_met

Carey Mulligan – Balenciaga

zoekravitz_met

miley_met

Miley Cyrus – Alexander Wang

katyperry_met

Katy Perry – Moschino

ritaora_met

Rita Ora – Tom Ford

kimkardashian_met

Kim Kardashian – Roberto Cavalli

sofiavergara_met

Sofia Vergara – Marchesa

selena_verawang

Selena Gomez – Vera Wang

kerrywashington_met

Kerry Washington – Prada

 

 

Blogleírás

Lilu Trender – a Cosmopolitan.hu hivatalos blogja „A tévézés után a divat és a szépségápolás a két legnagyobb szenvedélyem. Imádom az újdonságokat kipróbálni és letesztelni, a véleményemet pedig sosem tartom magamban. Most például veled is megosztom, itt a blogomban.” Lilu (A Lilu Trender és a Cosmopolitan.hu weboldalak tartalmát szerzői jogok védik.)