Gél, matt és csillámos: AVON körömlakkteszt

Forrás: Trender | 2015 május 12.

Az élénk színek idén is tarolnak a körömdivatban, ráadásul itt a tavasz, ilyenkor még inkább késztetést érzünk arra, hogy a körmünk is színes legyen. Akár kézen, akár lábon (legjobb, ha mindkettő) a szépen festett köröm mindig ápolt érzést kelt, azt sugallja, hogy a részletekre is odafigyelünk.Barátnőimmel – mert a körömlakk-teszteket mindig így csináljuk – most az Avon legújabb termékeit próbáltuk ki. Méghozzá hatalmas sikerrel.

körömlakk

lilumani4

Elsőként az AVON Magic Effects feldőlakkot teszteltük, ami csillámporral dúsítva ragyogóvá varázsolja a körmöt. Kicsit olyan, mintha ékszer lenne a kezeden…A lakk már elsőre szinte tökéletesen fedett, másodikra pedig hibátlanul, de ami a legjobb, hogy majdnem egy hétig a helyén is maradt.

lilumani

Kipróbáltuk a matt hatású Magic Effects lakkot is, aminek az a különlegessége, hogy csillog az üvegben, felkenve pedig totálisan matt, ezt azonban inkább alkalmakra ajánlanánk, a többi Avon lakkhoz képest kevésbé tartós, ám annál különlegesebb látvány.

lilumani3

A top kedvenc – amin kicsit össze is vesztünk – a egyértelműen a gél hatású körömlakk volt, ami 25 zseniálisan jó árnyalatban kapható, elképesztően intenzív fénye van és 5 napig volt tökéletes állapotú. Imádtuk!!!! Csekkold az összes árnyalatot itt: www.avon.hu

lilumani2

Blogleírás

Lilu Trender – a Cosmopolitan.hu hivatalos blogja „A tévézés után a divat és a szépségápolás a két legnagyobb szenvedélyem. Imádom az újdonságokat kipróbálni és letesztelni, a véleményemet pedig sosem tartom magamban. Most például veled is megosztom, itt a blogomban.” Lilu (A Lilu Trender és a Cosmopolitan.hu weboldalak tartalmát szerzői jogok védik.)