Ki lesz idén a Balaton legszebbje?

Forrás: Trender | 2015 június 4.

El sem hiszem, hogy már eltelt egy év! Tavaly nyáron én is ott ültem a zsűri tagjai között, amikor megválasztottuk a Miss Balaton győztesét. El kell hogy mondjam, óriási élmény volt!

parragh_viczian_kiraly_horvath_

Bár a zsűrizés nem volt könnyű feladat – szinte szőrszálhasogatóan kellett a hibákat keresni a versenyzőkben -, rendkívül pozitív tapasztalatokkal gazdagodtam! Leginkább annak örültem, hogy ezek a lányok nem csak kívülről szépek, belülről is értékes emberek. Meg tudnak szólalni, tudnak nyilatkozni, okosak, van jövőképük és nem ijednek meg a nehézségektől. Látszott az is, hogy a legjobbak készítették fel őket, például Epres Panni, akit én is nagyon kedvelek és sokra tartok. A komoly előkészületnek és tanulásnak pedig megvolt az eredménye, le a kalappal, hogy milyen szépen jártak, mozogtak a döntőn.

zsuri_miss balaton2014

A Miss Balaton 2014-es zsűrije

Most már azt is elárulhatom, hogy a győztes, Király Lili volt a kedvencem a döntő első percétől kezdve. Karakteres, természetes szépség és egy az egyben Brooke Shields ugrik be róla.

Idén is indul a Miss Balaton by Cosmopolitan, és én szívből arra biztatok mindenkit, aki eddig csak kacérkodott a versenyzés gondolatával, hogy ne habozzon, mert semmit nem veszíthet, de annál többet nyerhet! Nem csak értékes tapasztalatokkal lesz gazdagabb, de szuper nyeremények is várnak a győztesekre!  Már csak szombatig jelentkezhettek, szóval érdemes kattintani:www.missbalaton.hu/regisztracio

Blogleírás

Lilu Trender – a Cosmopolitan.hu hivatalos blogja „A tévézés után a divat és a szépségápolás a két legnagyobb szenvedélyem. Imádom az újdonságokat kipróbálni és letesztelni, a véleményemet pedig sosem tartom magamban. Most például veled is megosztom, itt a blogomban.” Lilu (A Lilu Trender és a Cosmopolitan.hu weboldalak tartalmát szerzői jogok védik.)