Kipróbáltam: oxigénterápia

Forrás: Trender | 2015 június 12.

Már sokszor írtam nektek arról, hogy imádom az arckrémeket, és a kényeztető arckezeléseknek sem tudok ellenállni. Legutóbb az oxigénterápiát próbáltam ki, amiről rengeteget hallottam korábban is.

Régóta járok már Dr. Kriston Renáta kozmetológushoz, aki pontosan tudja, hogy elég száraz a bőröm, ezért legutóbb ezt a kezelést ajánlotta nekem. Ez egy teljes mértékig természetes, mindenféle vegyi anyagot nélkülöző eljárás, amelynek nincs mellékhatása és nem is fáj – ez sem mellékes szempont 🙂

drkristonrenata

Dr. Kriston Renáta

A kezelés után a bőröm – bár nem ez volt a konkrét célom – teljesen megfiatalodott, sokkal puhább és élénkebb lett, ráadásul sokkal jobban itta be a krémet, amit este és a következő napokban az arcomra kentem.

Hogyan működik?

Egy speciális technológia segítségével, a bőr károsodása nélkül juttatnak be 98%-os tisztaságú oxigénmolekulákat az arcbőrbe.

Kinek ajánlott?

A hozzám hasonlóan bőrszárazsággal küzdőknek abszolút javasolt ez a kezelés. Ha problémás a bőröd ezt a terápiát neked találták ki, mert segíti a sebgyógyulást is.

Hol próbálhatod ki?

Hattyú Klinika
Cím: 1125 Budapest, Nógrádi utca 4.
Telefon: +36 70 886 0887

www.hattyuesztetika.hu

 

Blogleírás

Lilu Trender – a Cosmopolitan.hu hivatalos blogja „A tévézés után a divat és a szépségápolás a két legnagyobb szenvedélyem. Imádom az újdonságokat kipróbálni és letesztelni, a véleményemet pedig sosem tartom magamban. Most például veled is megosztom, itt a blogomban.” Lilu (A Lilu Trender és a Cosmopolitan.hu weboldalak tartalmát szerzői jogok védik.)