Tetoválások divatfüggőknek

Forrás: Trender | 2015 június 22.

Vannak olyanok, akiknek nem elég, ha a kedvenc tervezőik ruháit hordják: ennél maradandóbb emléket szeretnének a testükön. Varrógép, vállfa, cipőcske – a trendek és a divatházak iránti rajongást számtalan cuki formában ki lehet fejezni egy apró tetkó formájában.

vállfa2

Elképzelhető, hogy kedvet kapsz a varratáshoz, ha megnézed ezeket a divat-témájú tetoválásokról készült képeket. Megértem: tényleg szépek, finomak és diszkrétek, az én kedvencem talán a vállfa minta a tarkón, ami a maga letisztult egyszerűségével baromi jól néz ki.

Bow-Tied

Channeling-Choupette

Classic-Converse

Egy dolgot azért mindenképpen javasolnék: ha rászánod magad, hogy magadra rakass valamit, előtte rajzoltasd fel magadnak a mintát hennával. Így lesz időd megszokni, és megszeretni – vagy esetleg meggondolni magad, ha időközben rájössz, hogy mégsem ez az, amit szeretnél. Kell egy próba, mert a tetoválást el lehet ugyan távolítani, de nem épp fájdalommentes a folyamat, és csúnya heg is maradhat utána.

DIY-Design

Double-Cs

Ha viszont komolyan rászántad magad, és nem lehet megingatni, inspirálódj ezekből a képekből: biztosan a te fejedből is kipattan a leginkább hozzád illő minta ötlete! 🙂

Just-Vogue

Sew-Love

Vogue-We-Trust

Well-Heeled

Blogleírás

Lilu Trender – a Cosmopolitan.hu hivatalos blogja „A tévézés után a divat és a szépségápolás a két legnagyobb szenvedélyem. Imádom az újdonságokat kipróbálni és letesztelni, a véleményemet pedig sosem tartom magamban. Most például veled is megosztom, itt a blogomban.” Lilu (A Lilu Trender és a Cosmopolitan.hu weboldalak tartalmát szerzői jogok védik.)