Irány Glastonbury!

Forrás: Trender | 2015 június 24.

Óriási kalandban lesz részünk az egyik legjobb barátnőmmel: holnaptól a Glastonbury fesztiválon bulizunk! Hátizsákkal, sátorral vágunk neki a világ egyik legmenőbb szabadtéri koncert-menyországának.

glasto3

A Glastonbury (a Coachella mellett) a világ egyik legnagyobb zenei fesztiválja, ahol a töménytelen mennyiségű sztárfellépő mellett a partizó közönség is tele van hírességekkel.

glasto1

Emma Watson & Sienna Miller

Színészek, színésznők, topmodellek és milliomoscsemeték mulatnak a fiatalok között, én pedig megpróbálom a lehető legtöbb infót megosztani veletek arról, ami történik majd a következő napokban – természetesen fotókkal megspékelve.

glasto_caradelevingnesukiwaterhouse

Cara Delevingne &Suki Waterhouse

Bár kicsit elszomorodtam amiatt, hogy az általam legjobban várt Foo Fighters lemondta a fellépését (a frontember, Dave Grohl június elején eltörte a lábát, ráadásul koncert közben), de szerencsére bőven lesznek olyan koncertek, amik kárpótolnak a hiányukért. Kanye West, Rudimental, The Chemical Brothers, FKA Twigs, Florence and The Machine – csak néhány név a felhozatalból, akiket mindenképpen meg szeretnék nézni.

glastorain

Az egyik legfontosabb dolog, amit az elsők között pakoltam be, a gumicsizma, ami ezen a fesztiválon nem trendi kiegészítő, hanem sokkal inkább létkérdés: a brit időjárás szinte biztosan idén is „megörvendezteti” a fesztiválközönséget egy kis esővel, ahogyan szinte minden évben idáig. Külön izgalom, hogy sátorozni fogok, ami már elég régóta nem fordult elő velem :), de fő a változatosság! Kíváncsian várom, akárcsak azt, hogy hány hírességet szpottolok majd a tömegben, és hogy milyen szettekben parádéznak a Glastonbury-n. Figyeljétek a blogomat, mert soksok infóval jelentkezem!

Blogleírás

Lilu Trender – a Cosmopolitan.hu hivatalos blogja „A tévézés után a divat és a szépségápolás a két legnagyobb szenvedélyem. Imádom az újdonságokat kipróbálni és letesztelni, a véleményemet pedig sosem tartom magamban. Most például veled is megosztom, itt a blogomban.” Lilu (A Lilu Trender és a Cosmopolitan.hu weboldalak tartalmát szerzői jogok védik.)