Glastonbury divatja: rojtok, batikolt minták, neon és sok virág

Forrás: Trender | 2015 július 2.

A koncertek és partik mellett a bulizók öltözködése is figyelmet érdemel a sátorvárosban: itt pillanatok alatt le lehet szűrni, milyen az igazán trendi stílus 2015 fesztiváljain.

Glastonbury színpadai között kószálva az első, ami feltűnik, az, hogy mindenki gumicsizmát visel – de ahogy korábban is írtam, ez nem annyira a divat, mint inkább a szükség kérdése: a fekvése miatt a fesztiválon bármikor leszakadhat az ég, és ha nincs rajtad egy vízálló lábbeli, akkor nemhogy tovább bulizni, de gyakorlatilag mozdulni sem tudsz.

 

glastodivat2

glastodivat3

glastodivat4

glastodivat5

Glastonbury „hivatalos” gumicsizmája a Hunter, amit mindenki a csizmából kilógó, színes térdzoknival visel. Farmersorttal, miniszoknyával nagyon szexi, cicanadrággal és egy jó felsővel trendi és praktikus.

glastodivat6

glastodivat7

glastodivat8

glastodivat9

glastodivat10

Mivel az egész buli kicsit hippi stílusú, szinte minden lány virágot, virágmintát, virágos kiegészítőket vagy virágkoszorút hord – utóbbi úgy tűnik, egy darabig még nem megy ki a divatból. Rengeteg csajszin láttam rojtos, horgolt hatású felsőket, és népszerűek a batikolt minták is, lehetőleg minél élénkebb, neonosabb színekben. Akármerre néztem, látszott, hogy ez nem egy „junior” fesztivál – szinte mindenkinek fontos volt, hogy jól nézzen ki, de a divatozás helyett inkább a kényelemre, a bulizásra és az egyéniségük kifejezésére helyezték a hangsúlyt Glastonbury legmenőbb csajai.

glastodivat11

glastodivat12

glastodivat13

glastodivat15

glastodivat16

glastodivat18

glastodivat20

Blogleírás

Lilu Trender – a Cosmopolitan.hu hivatalos blogja „A tévézés után a divat és a szépségápolás a két legnagyobb szenvedélyem. Imádom az újdonságokat kipróbálni és letesztelni, a véleményemet pedig sosem tartom magamban. Most például veled is megosztom, itt a blogomban.” Lilu (A Lilu Trender és a Cosmopolitan.hu weboldalak tartalmát szerzői jogok védik.)