Palackot terveztem!

Forrás: Trender | 2015 július 8.

Idén én is csatlakoztam azokhoz az ismert emberekhez, akiket a Fütyülős felkért, hogy az ital üvegét álmodják újra. Bár szinte sosem iszom alkoholt, röviditalt meg pláne nem, de a divat iránti szenvedélyem nem hagyta, hogy nemet mondjak 🙂

fütyülős

A palackom két fő motívuma a sakura azaz a cseresznyevirágzás és a budapesti éjszaka. Igaz kicsit furcsa párosítás, de mindkettő nagyon közel áll a szívemhez. Számomra Japán és a sakura igazi álom, ezért került fel ez a különleges szimbólum a tervemre. Amíg nem láthatom a valóságban, addig a gondolataimban, képzeletemben hordozom magammal.

lilu_futyulos

Inspirált a budapesti éjszaka is: ritkán járok szórakozni, de olyankor nagyon élvezem a pezsgést. Számomra Budapest ebben a napszakban mutatja meg az igazi arcát, ilyenkor egy kicsit mindenki önmaga lehet…

Ha szeretnétek személyesen is megnézni a végeredményt, a következő helyeken Ti is megtehetitek:

  • ·         július 29-augusztus 2. Rio és Peaches and Cream
  • ·         szeptember-október Győr, Pécs, Szeged
  1. Attila
    on

    Érdekes megközelítés ,hogy valaki az “álmain”keresztül próbálja egy alkohol tartalmú ital szimbólumait,címkéjét megtervezni.

Blogleírás

Lilu Trender – a Cosmopolitan.hu hivatalos blogja „A tévézés után a divat és a szépségápolás a két legnagyobb szenvedélyem. Imádom az újdonságokat kipróbálni és letesztelni, a véleményemet pedig sosem tartom magamban. Most például veled is megosztom, itt a blogomban.” Lilu (A Lilu Trender és a Cosmopolitan.hu weboldalak tartalmát szerzői jogok védik.)