Viszlát, zuhanyzókonty!

Forrás: Trender | 2015 július 23.

A nyári forróság megadta a végső lökést, és rászántam magam egy frizuraváltásra. Más lett a színe, a hossza, én pedig egyszerűen imádom!

lilu

Az utóbbi időben már szinte sosem hordtam kiengedve a hajamat, vagy copfban, vagy zuhanyzókontyba csavarva viseltem – kicsit uncsi volt már, úgyhogy eljött az ideje a változásnak. Az R2Hair-ben Sanyi vett kezelésbe – nagyon szeretek hozzá járni, mindig zseniális, dögös kis hajakat talál ki nekem, ahogyan most is.

újhaj

 

Ráadásul a színén is változtattunk egy kicsit! Nekem nagyon bejön a végeredmény, ezt a hosszt már én is fogom tudni kezelni és ki tudom majd húzni magamnak. A legszuperebb pedig, hogy végre kísérletezhetek a kiegészítőkkel is – jöhetnek a hajpántok és a hajcsatok!

Nekem nagyon bejön az új frizum – nektek hogy tetszik?

Blogleírás

Lilu Trender – a Cosmopolitan.hu hivatalos blogja „A tévézés után a divat és a szépségápolás a két legnagyobb szenvedélyem. Imádom az újdonságokat kipróbálni és letesztelni, a véleményemet pedig sosem tartom magamban. Most például veled is megosztom, itt a blogomban.” Lilu (A Lilu Trender és a Cosmopolitan.hu weboldalak tartalmát szerzői jogok védik.)