Celebbikinik: ciki vagy cuki?

Forrás: Trender | 2015 július 25.

Néha még a tökéletes testű hírességek is mellényúlnak fürdőruci-választásnál! Persze ők biztosan legalább 30-40 darabot tartanak a fiókjukban, úgyhogy néha belefér egy apró baki  🙂

celebbikini

 Selena Gomez

Az énekesnő által viselt bugyifazon nagyon trendi mostanában. Szuper ez a bikini, de ha valakinek akár csak minimális felesleg van a csípőjén, azon nem fog jól állni.

selena

Beyonce

Ez a horgolt darab nagyon jól néz ki, és csodásan áll Beyoncénak – viszont ha valaki rendszeresen hasonló fazonban napozik, akkor elég fura fehér csíkjai lesznek.

beyonce

Kim Kardashian

Ez szőrös bundakini rejt magában némi képzavart, de nagyjából biztosan vagyunk benne, hogy Kim csak a januári fotózás kedvéért viselte, és strandolni valami hagyományosabb fürdőruciban megy.

kimk

Hilary Duff

Hilary igazi bombázó ebben a fekete kétrészesben, semmi kétség! A hullámos szabásvonal miatt ugyan kicsit fehérneműre hasonlít a fürdőhája, és talán a barnulási csíkjai is hullámosak lesznek, de annyi baj legyen.

hilary

Amber Rose

Ambert tulajdonképpen az alig semmiben pózolós Instagram-képei tették igazán híressé. Ez a fürdőruhának csak nagy jóindulattal nevezhető zsinórköteg is a jó ízlés határait feszegeti – tulajdonképpen olyan keveset takar, hogy talán még egy nudista strandra is beengednék benne!

amber

Gigi Hadid

Gigi alakja tökéletes, éppen ezért furcsa, hogy ezt a kicsit nagyibugyi-fazonú alsóval rendelkező bikinit választotta. Biztosan nagyon kényelmes, de ilyen csodaszép formával felesleges magát ennyire takargatnia.

gigi

 

Blogleírás

Lilu Trender – a Cosmopolitan.hu hivatalos blogja „A tévézés után a divat és a szépségápolás a két legnagyobb szenvedélyem. Imádom az újdonságokat kipróbálni és letesztelni, a véleményemet pedig sosem tartom magamban. Most például veled is megosztom, itt a blogomban.” Lilu (A Lilu Trender és a Cosmopolitan.hu weboldalak tartalmát szerzői jogok védik.)