Szépülés őssejtekkel

Forrás: Trender | 2015 augusztus 6.

Szeretném veletek is megosztani, milyen izgalmas dologra készülünk!  Nemrég egy szuper fotózáson jártam Malek Andival és Illés Fannival, ahol Éder Krisztián – akit nagyon kedvelek, és tehetségesnek tartok – készített rólunk képeket. Ez volt Krisztián utolsó nagyobb hazai munkája, mielőtt New Yorkba költözne.

lilu_eder

A világsztárok között már régóta terjed a trend, hogy minimális sminkben, az apróbb bőrhibákat is felfedve posztolnak magukról képeket, hogy megmutassák a valódi arcukat. Andival és Fannival most mi is erre készülünk: egy őszi szépségkampány keretében natúr sminkben és retusálás nélkül szerepelünk majd egy hazai márka óriásplakátjain.

haromdiva

Már hónapok óta használom az őssejtes kozmetikai termékcsaládot, amelyből a pigmentfolt elleni lemosó a kedvencem – mióta nyár lett, minden fürdés után bevetem, hogy óvjam a bőrömet. De nagyon bevált az őssejtes szemránckrém is, amelynek használata a napi szépségrutinom része lett.

lilu4

A stúdióban készült néhány werk fotó is, hogy kicsit ti is átérezzétek a hangulatot, a profi képeket pedig majd októberben láthatjátok.

lilu_fodrasz

Blogleírás

Lilu Trender – a Cosmopolitan.hu hivatalos blogja „A tévézés után a divat és a szépségápolás a két legnagyobb szenvedélyem. Imádom az újdonságokat kipróbálni és letesztelni, a véleményemet pedig sosem tartom magamban. Most például veled is megosztom, itt a blogomban.” Lilu (A Lilu Trender és a Cosmopolitan.hu weboldalak tartalmát szerzői jogok védik.)