10 VMA-celeb, aki extrémebb volt Miley-nál

Forrás: Trender | 2015 szeptember 4.

Az MTV Video Music Awards után egyvalaki volt, akiről még a díjazottaknál is többet beszéltek: Miley Cyrus. Pontosabban azok a döbbenetes szerelések, amikben a díjátadó színpadán és vörös szőnyegén parádézott. Tudom, nehéz elhinni, de az elmúlt 15 évben voltak olyanok, akik még rajta is túltettek…

mileyvma

Lady Gaga

Az Anyaszörny 2010-ben egy húsruhával sokkolta a gála közönségét. Fogalmam sincs róla, hogy ő vagy a stylistja találta ki ezt az outfitet, de az tuti, hogy nem szerettem volna mellette ülni a műsor alatt. 🙂

gaga2010

Lil Kim

Az azóta a börtönt is megjárt rappernő 1999-ben nagyjából úgy nézett ki a vörös szőnyegen, mint egy nagyon rosszul öltözött, betépett sellőprosti. Tegyük hozzá, ő sosem a kifinomult stílusáról volt híres.

lilkim1999

Christina Aguilera

2002-ben Christina ebben a szerkóban jelent meg a VMA-n. Mindig is szeretett sokat mutatni magából, de ezúttal saját magát is sikerült felülmúlnia: a valószínűleg szexinek szánt összeállítás tényleg nem sokat bízott a képzeletre, csak sajnos olyan hatást keltett, mintha egy turkálóból öltözött volna fel.

christinaaguilera2002

Howard Stern

Miley-nak hímnemű kihívója is akadt: Howard Stern rádiós műsorvezető 1992-es, csillogó outfitje talán egy melegbár farsangi mulatságán állta volna meg leginkább a helyét.

howardstern1992

Rose Mcgowan

A színésznő ennyire erővel meztelenül meztelenül is vonulhatott volna a fotósok előtt 1998-ban. Bár partnere, Marylin Manson is kitett magáért, és egy papagáj és egy leopárd szerelemgyerekének öltözött, Rose tett róla, hogy mindenki inkább rá figyeljen.

rosemcgowan1998

Amber Rose

A Rose név úgy tűnik, kötelez, ha a VMA-ről van szó: a leginkább ledér szelfijeiről ismert híresség 2014-ben úgy gondolta, elég lesz, ha mindössze néhány sor láncot kap magára, mielőtt elindul a vörös szőnyegre. Nos, melege biztosan nem volt.

amberrose2014

Macy Gray

Az énekesnő villantás nélkül is képes volt magára irányítani a figyelmet. 2001-es szerkója ugyan  – valljuk be – nagyon csúnya volt, de legalább igencsak kreatív: biztos lehetett benne, hogy mindenki megjegyezte az új lemezének megjelenési dátumát.

macígray2001

Nicki Minaj

Nicki 2011-es mangabohóc-szerelése szintén annyira emlékezetes, hogy mindenképpen helyet kellett kapnia ezen a listán. Abban az évben valószínűleg az övé volt a legkényelmetlenebb ruha.

nickiminaj2011

Fergie

Értem a koncepciót Fergie 2006-os ruhája mögött, de a kivitelezés elég olcsóra sikeredett – oké, olcsó nyilván nem volt, de hogy annak nézett ki, az egészen biztos.

fergie2006

Gwen Stefani

A No Doubt szépséges énekesnőjét manapság stílusikonként tartják számon, de azért az ő divatmúltjában is akadnak sötét foltok: mint például az 1998-as, rettenetes VMA-outfitje, amit kék hajjal és ijesztő sminkkel súlyosbított.

gwenstefani1998

Blogleírás

Lilu Trender – a Cosmopolitan.hu hivatalos blogja „A tévézés után a divat és a szépségápolás a két legnagyobb szenvedélyem. Imádom az újdonságokat kipróbálni és letesztelni, a véleményemet pedig sosem tartom magamban. Most például veled is megosztom, itt a blogomban.” Lilu (A Lilu Trender és a Cosmopolitan.hu weboldalak tartalmát szerzői jogok védik.)