Ők a legmenőbb tini divatbloggerek

Forrás: Trender | 2015 szeptember 11.

Ha eddig azt hitted, hogy a blogolás a nagylányoknak való, akkor mutatok pár fruskát, akik bebizonyítják, hogy ez korántsem igaz. Tizenévesen már szinte a felnőtteket lepipáló stílusuk és saját hangjuk van, és egyszerűen zseniálisak!

streetchic

Callie Reiff

calliereiff

Callie egy new yorki lány, aki hét éves kora óta modellkedik (többek között a Vogue magazinban is szerepelt), mellette balettozni tanult, és dj-ként is megállja a helyét. 15 éves korára annyi mindent ért el, ami másnak egy élet alatt sem biztos, hogy sikerülne. A blogja hipertrendi, a divat és szépségtippek mellett saját playlisteket is találsz rajta.

calliesstreetchic.com

Ophelia Horton

opheliahorton

12 éves korára ennek a kiscsajnak olyan egyedi stílusa lett, hogy az tényleg blogra kívánkozik. Mostanra már a saját felületén osztja meg a világgal hogy mit gondol a divatról, a fotózásról, és sok más dologról, ami érdekli.

opheliahorton.com

Tolly Dolly Posh

tollydolly

Tolly blogja épp annyira vidám és különleges, mint a neve: 11 éves korában kezdte írni, és mire elmúlt 14, saját kis világot kreált magának. Már nem csak a divattal és sminkekkel kísérletezik, hanem az írásait is megosztja a követőivel ez a kreatív kis tini.

tollydollyposhfashion.com

Antonia ’Mary’ Kritzer

antoniakritzer

Antonia, aki most már Mary néven fut, a blogján saját divattervei mellett rengeteg izgalmas dolgot oszt meg az életéből. Divat, utazás, filmek, vega ételek – a 17 éves lány egyedi ízlése és világlátása egyszerűen imádnivaló!

http://www.birdiewearsatie.blogspot.co.uk/

Blogleírás

Lilu Trender – a Cosmopolitan.hu hivatalos blogja „A tévézés után a divat és a szépségápolás a két legnagyobb szenvedélyem. Imádom az újdonságokat kipróbálni és letesztelni, a véleményemet pedig sosem tartom magamban. Most például veled is megosztom, itt a blogomban.” Lilu (A Lilu Trender és a Cosmopolitan.hu weboldalak tartalmát szerzői jogok védik.)