BFF-ruhák legjobb barátnőknek

Forrás: Trender | 2015 szeptember 16.

Sülve-főve együtt vagytok, az ízlésetek is hasonló, és sokszor kölcsönkéritek egymás ruháit? A legjobb, ha kapásból (majdnem) egyformát vesztek fel 🙂 Összegyűjtöttem pár cuki képet olyan felsőkről, amiket kifejezetten barátnőknek terveztek!

bffprofil

Az biztos, hogy ha egy ilyen trikóban vagy pulcsiban jelentek meg, minden szem rátok szegeződik majd, és az is tuti, hogy mindenki azonnal tudni fogja, hogy mennyire jóban vagytok.

bff1

bff2

Ismerkedésnél is jól jöhetnek az ilyen darabok – nagyon jó beszédtéma, ideális ürügy, hogy megszólítsanak benneteket, ráadásul kapásból lejön, hogy nyitott és vidám csajszik vagytok.

bff3

bff4

Ráadásul nincs is kedvesebb gesztus annál, mint így fejezni ki, hogy mennyire sokat jelent a barátságotok – szóval ha közeledik a BFF-ed szülinapja, ajándékügyben inspirálódhatsz is ezekből a képekből.

bff5

bff6

 

Blogleírás

Lilu Trender – a Cosmopolitan.hu hivatalos blogja „A tévézés után a divat és a szépségápolás a két legnagyobb szenvedélyem. Imádom az újdonságokat kipróbálni és letesztelni, a véleményemet pedig sosem tartom magamban. Most például veled is megosztom, itt a blogomban.” Lilu (A Lilu Trender és a Cosmopolitan.hu weboldalak tartalmát szerzői jogok védik.)