Retró darab a szezon legmenőbb sapija

Forrás: Trender | 2015 szeptember 20.

Közelednek a hidegebb esték és reggelek, ami azért jó hír, mert egy csomó szuper őszi kiegészítővel dobhatod fel a szettedet. Az egyik alapdarab idén a klasszikusnak számító svájcisapka lesz, ami számtalan divatház őszi/téli kollekciójában megjelent.

beretprofil

Ez a fazon mindenhez megy, akár sportos a stílusod, akár elegáns – nem véletlen, hogy a Gucci, Marc Jacobs, a Paul&Joe és Luisa Beccaria is ezzel egészítette ki modelljei kifutós szereléseit. Lehet egyszerű fekete, vagy színes, sima, vagy díszes, a lényeg, hogy enyhén félrecsapva viseld 🙂 Az egyik legjobb dolog benne, hogy szinte mindenkinek jól áll, hajszíntől és arcformától függetlenül bárki találhat magának tökéletes darabot – alap, hogy a celebcsajok is ráharaptak a svájcisapkára.

annehathaway

Anne Hathaway egyszerű farmer-trikó összeállításának franciás eleganciát kölcsönöz.

avrillavigne

Avrile Lavigne szőke fürtjeihez remekül megy ez a fekete darab.

dianekruger

Diana Krugert akkor utánozd, ha a frizurád nincs épp a legjobb formában – fond be gyorsan a hajad, és kapj fel egy svájcisapit.

katemiddleton

Katalin hercegné klasszikus megjelenését gyakran egészíti ki fejfedőkkel – stílusos, nem?

leightonmeester

Leighton Meesterre a Gossip Girl stylistjai adtak egy szilvaszín darabot, ami nagyon jól néz ki ezzel a barna kabáttal.

ritaora

Rita Ora a pirosra esküszik, ami látványosan feldobja a buliszerkóját…

rihanna

…és Rihanna is hamar lecsapott erre a fazonra.

selenagomez

Selena Gomez tökéletes példa arra, hogy a sötét hajú lányokon mennyire jól mutat egy világos, fehér vagy vajszínű svájcisapka

Blogleírás

Lilu Trender – a Cosmopolitan.hu hivatalos blogja „A tévézés után a divat és a szépségápolás a két legnagyobb szenvedélyem. Imádom az újdonságokat kipróbálni és letesztelni, a véleményemet pedig sosem tartom magamban. Most például veled is megosztom, itt a blogomban.” Lilu (A Lilu Trender és a Cosmopolitan.hu weboldalak tartalmát szerzői jogok védik.)