Cuki tetkók legjobb barátnőknek

Forrás: Trender | 2015 szeptember 23.

Ha sülve-főve együtt vagytok a BFF-eddel, és biztos vagy benne, hogy a barátságotok örökké fog tartani, akkor tutira eszetekbe jutott már, hogy csináltattok egy közös tetoválást. Összegereblyéztem pár képet, amiből inspirálódhattok.

frendshipcover

Szerintem a tetoválás, ha pici és diszkrét, egy nagyon kedves módja annak, hogy kifejezzétek az összetartozásotokat. Ráadásul ha nem feltűnő helyre kerül, akkor szinte senki sem fogja észrevenni, de ti tudni fogjátok, hogy ott van: egy pici ábra, ami azt mutatja, hogy ti mindig legjobb barátnők lesztek!

bfftetkó4

bfftetkó6

Az apró, édes és csajos kis minták kerülhetnek csuklóra, bokára, lábfejre, lehetnek egyformák vagy egymást kiegészítők – a dolognak igazából csak a fantáziátok szabhat határt 🙂

bfftetkó2

bfftetkó7

bfftetkó3

Lehet állatkás, ha közös a kedvencetek, lehet szívecskés, ha az áll közel mind a kettőtökhöz: a lényeg, hogy mind a kettőtök egyéniségét kifejezze!

bfftetkó5

bftetkó1

bfftetkó8

Blogleírás

Lilu Trender – a Cosmopolitan.hu hivatalos blogja „A tévézés után a divat és a szépségápolás a két legnagyobb szenvedélyem. Imádom az újdonságokat kipróbálni és letesztelni, a véleményemet pedig sosem tartom magamban. Most például veled is megosztom, itt a blogomban.” Lilu (A Lilu Trender és a Cosmopolitan.hu weboldalak tartalmát szerzői jogok védik.)