A kiegészítők jolly jokere

Forrás: Trender | 2015 október 3.

Az őszi divatban az az egyik legjobb dolog, hogy újra tobzódhatunk a bizsukban és ékszerekben. Közöttük is igazi non plus utlra a bross, ami az idei szezonban különösen trendi, szinte minden nagy divatház kifutós szettjeit szépséges kitűzőkkel dobta fel a szettjeit.

brossnyitó

A brossok nagyon sokoldalúan kihasználható apróságok: tűzheted őket pulcsira, kabátra, blézerre, de összefoghatsz velük sálat, kendőt vagy poncsót, sőt, akár a sapkádat vagy kalapodat is díszítheted.

chanel

Chanel

dolce&gabbana

Dolce&Gabbana

Prada Fall 2015 Womenswear

Prada

dsquared

Dsquared

Ráadásul rengetegféle stílusú darab létezik, úgyhogy kizárt, hogy ne találnál legalább egy olyat, ami tökéletesen illik hozzád: bár szerintem egynél nehéz megállni. Érdemes benézni néhány vintage üzletbe: csodás antik kitűzőkre és kámeákra bukkanhatsz, ha elég szemfüles vagy, ráadásul nagyon jó áron.

 

ericksonbeamon

Erickson Beamon

gerardyosca

Gerard Yosca

oscardelarenta

Oscar de la Renta

A statement nyakláncok alternatívájaként hordható szépségek önmagukban is tökéletesek is megállják a helyüket, de ha kiegészítő-mániás vágy, bátran kombináld őket fülbevalókkal, gyűrűkkel, karkötőkkel, csak arra figyelj, hogy az egyed darabok harmonizáljanak egymással.

r.j.graziano

R. J. Graziano

yvessaintlauren

Yves Saint-Lauren

Blogleírás

Lilu Trender – a Cosmopolitan.hu hivatalos blogja „A tévézés után a divat és a szépségápolás a két legnagyobb szenvedélyem. Imádom az újdonságokat kipróbálni és letesztelni, a véleményemet pedig sosem tartom magamban. Most például veled is megosztom, itt a blogomban.” Lilu (A Lilu Trender és a Cosmopolitan.hu weboldalak tartalmát szerzői jogok védik.)