Kiskarácsony, Lush-karácsony

Forrás: Trender | 2015 október 7.

Korábban is írtam már arról, hogy mennyire imádom a LUSH termékeit, amiket a megjelenésük óta hűségesen vásárolok és használok. A néhány napja bemutatott téli kollekciójukban is hamar találtam pár új kedvencet.

lilutélapó

A karácsonyi készülődést nem lehet időben elkezdeni – jó, jó, tudom, hogy még csak október van, de csajszi legyen a talpán, aki ellen tud állni az ünnepi színekben pompázó dobozoknak és tégelyeknek. A Santa’s Belly tusfürdőzselé és a forraltbor-illatú Holly Golightly fürdőgolyó engem máris decemberig repített előre az időben.

lilulush2

lilulush1

lilulush3

lilulush4

Nagyon bejött még az újdonságok közül a Santa Baby sheavajas ajakszínező, aminek gyönyörű, Télapó-piros színe van, és a konyakos (!) – citrusos Celebrate test –és kézápoló, ami a hidegtől kiszáradt bőrt kakaóvajjal és mandulaolajjal ápolja.

lilulush5

lilulush6

lilulush7

lilulush8

Zseniálisak a mintás csomagolókendők is, amikben átadhatók az ajándékok, de utána nem kell kidobni, mint a csomagolópapírt, hanem számtalanszor újrafelhasználható: sőt, akár hordani is lehet, ha épp ahhoz van kedved! Ezek a kendők Greenspun anyagból készültek, amit újrahasznosított műanyag flakonokból gyártanak. Két flakonból lesz egy kendő, ami igencsak „zöld” dolog: a cég alakulása óta kiemelten fontosnak tartja a fenntarthatóságot és az ökotudatos szemléletet.

lilulush9

lilulush10

lilulush11

lilulush12

Sosem tesztelik állatokon a termékeiket, és a készítés módjától a csomagolásig minden munkafolyamatuk száz százalékig környezetbarát. Ez a hab a fincsi illatú, szépséges Lush-tortán: érdemes bekukkantani valamelyik üzletükbe, hogy már most garantáltan ünnepi hangulatba kerülj.

lilulush13

lilulush14

lilulush15

Blogleírás

Lilu Trender – a Cosmopolitan.hu hivatalos blogja „A tévézés után a divat és a szépségápolás a két legnagyobb szenvedélyem. Imádom az újdonságokat kipróbálni és letesztelni, a véleményemet pedig sosem tartom magamban. Most például veled is megosztom, itt a blogomban.” Lilu (A Lilu Trender és a Cosmopolitan.hu weboldalak tartalmát szerzői jogok védik.)