Ezt az 5 divatszabályt bármikor megszegheted!

Forrás: Trender | 2015 október 14.

Biztosan te is kapásból fel tudnál sorolni jó néhány olyan „előírást”, amit még anyukádtól vagy a barátnőidtől tanultál, és arról szólt, hogy mit nem szabad tenned, ha szeretnél trendi és jól öltözött lenni. Nos, 2015 van, és a korlátozó tiltások már nem érvényesek.

Szinte bármit bátran kombinálhatsz bármivel, és semmi másra nem kell hagyatkoznod, csak a szemedre és az ízlésedre: ha jól áll és jól érzed magad benne, akkor a szetted tökéletes. Az alábbi sorokat – akárhányszor és akárkitől hallottad is – felejtsd el bátran!

Ne viselj egyszerre pirosat és rózsaszínt!

És miért is ne? A colour blocking évek óta trendi, és ez a két szín együtt igazán vidám és eleven hangulatot ad bármilyen outfitnek: olyan szép leszel benne, mint egy tavaszi virágcsokor.

Ne hordj együtt arany és ezüst ékszereket!

Ha a megfelelő öltözékhez passzintod a különböző színű láncokat és karkötőket, akkor ezt a szabályt is teljes lelki nyugalommal semmisnek tekintheted. Krém –és pasztellszínű darabok kiegészítőjeiként például nagyon jól működnek.

Ne viselj szoknyát és ruhát tornacipővel!

Egy modern csajszi már csak nevet ezen az ósdi szabályon, amit szerencsére egyre kevesebben éreznek magukénak. A szoknya-sneaker kombó nem csak menő, de szuperkényelmes is, és a legjobb benne, hogy ha nőcisen szeretnél felöltözni, akkor sem kell lábgyötrő magas sarkúkba préselned a virgácsaidat.

ritaora

Ne kombináld a különböző farmer ruhadarabokat!

Vagy mégis? Idén ősszel rengeteg hírességet láthattál már farmernadrágot hordani farmeringgel. Ugye, milyen jól állt nekik? Hidd el, neked is jól fog!

mirandakerr

Ne hordj szandált zoknival!

Természetesen nem a tépőzáras felfedezőszandál és a bordás pamutzokni párosára gondolok J De ha elég bátor vagy, akkor semmi baj nem lehet belőle, ha egy A-vonalú szoknyát egy színes bokazoknival és egy szép szandival párosítasz, legfeljebb egy kicsit többen fordulnak utánad az utcán a szokásosnál.

katyperry

Blogleírás

Lilu Trender – a Cosmopolitan.hu hivatalos blogja „A tévézés után a divat és a szépségápolás a két legnagyobb szenvedélyem. Imádom az újdonságokat kipróbálni és letesztelni, a véleményemet pedig sosem tartom magamban. Most például veled is megosztom, itt a blogomban.” Lilu (A Lilu Trender és a Cosmopolitan.hu weboldalak tartalmát szerzői jogok védik.)