Ezek az ősz legcukibb zoknijai

Forrás: Trender | 2015 október 18.

A hideg őszi napokon egyre többször van kedvünk belebújni egy finom, meleg zokniba, és teával a kézben kucorogni a kanapén. Ezek az imádni való lábtyűk még a legborúsabb esős délutánt is feldobják!

zokninyitó

Persze egy menő zokni nem csak otthonra való: ha hosszú, harisnya fölé húzva, bakanccsal és szoknyával szupertrendi. Vagy szuper beszédtéma lehet egy cipőlevevős házibulin, amikor kivillan egy cukorkamintás vagy mopszos darab a farmered alól.

cukorkazokni

mopszzokni

baconzokni

szupermenzokni

A lényeg: ha már hűvös van, és eljött a zoknik ideje, ne állj meg az egyszínűeknél, hiszen attól, hogy egyszerű, hétköznapi ruhadarab, még nem kell unalmasnak lennie, sőt! Minél őrültebb, minél viccesebb, annál jobb – neked melyik a kedvenced?

lajhárzokni

fászokni

cicazokni

zombizokni

Blogleírás

Lilu Trender – a Cosmopolitan.hu hivatalos blogja „A tévézés után a divat és a szépségápolás a két legnagyobb szenvedélyem. Imádom az újdonságokat kipróbálni és letesztelni, a véleményemet pedig sosem tartom magamban. Most például veled is megosztom, itt a blogomban.” Lilu (A Lilu Trender és a Cosmopolitan.hu weboldalak tartalmát szerzői jogok védik.)