Ettől tökéletes az ázsiai csajok bőre!

Forrás: Trender | 2015 október 27.

Nemrég az új műsorom forgatása miatt Laoszban jártam, és ha már ott voltam, alaposan feltankoltam az ázsiai szépségipar kedvenc termékeiből. Az ottani lányok arcán legfeljebb nagyítóval lehet hibát találni, úgyhogy mindenképpen ki akartam próbálni az általuk használt krémeket és pakolásokat.
Az első és legfontosabb tapasztalatom, hogy szinte mindenben, amit magukra kennek, van kozmetikai fehérítő illetve ragyogást fokozó hatóanyag. Nem titok, hogy az ázsiai nők minél világosabb bőrszínre hajtanak, de akinek nincs erre szüksége, annak is jól jöhet a nyári naptól kialakult apróbb foltok, bőrhibák eltüntetéséhez.
liluázsia
liluázsia2
liluázsia3
Slágerterméknek számít minden, amiben csiganyál és kaviár van – ez nem véletlen, az én bőrömre is varázslatos hatással volt mind a kettő. Rengeteg a hyaluronsavval és kollagénnel dúsított termék –  és itt most ne csak olyasmire gondoljatok, ami külsőleg használható! Ehető zselék, italok, turmixok, kávéba tehető kollagén és megszámlálhatatlan típusú kollagéntartalmú táplálékkiegészítő: láthatóan arra esküsznek, hogy a hatóanyagokat ne csak külsőleg, de belsőleg is nagy mennyiségben használják.
liluázsia4
liluázsia5
liluázsia6
Már elég sok mindent kipróbáltam a beszerzett kis cuccok közül, az én bőröm legjobban a “bird’s nest” krémet, a tofus krémet, a kaviáros maszkot és a kollagénes arcpermetet szerette: utóbbit a sminkelt arcomra is ráfújtam, és zseniális. A maszkjaik közül egyébként szinte mindegyik vászon, papír vagy zselé alapú, arcra tehető fajta, kivágással a szemeknél és a szájnál, nem az itthon megszokott felkenhető típusú. Érdemes őket kipróbálni, szerintem mindenki talál magának megfelelőt: a cosme-de.com oldalon gyakorlatilag az összes meg is rendelhető.
liluázsia7
liluázsia8
liluázsia9
Egy biztos: az ázsiai csajok bőre elképesztő, de rengeteget tesznek is érte, és a kencék és bogyók mellett literszámra isszák a zöld teát, amiben köztudottan rengeteg az antioxidáns, úgyhogy ebben is mindenképpen érdemes példát venni róluk!
liluázsia10
liluázsia11

Blogleírás

Lilu Trender – a Cosmopolitan.hu hivatalos blogja „A tévézés után a divat és a szépségápolás a két legnagyobb szenvedélyem. Imádom az újdonságokat kipróbálni és letesztelni, a véleményemet pedig sosem tartom magamban. Most például veled is megosztom, itt a blogomban.” Lilu (A Lilu Trender és a Cosmopolitan.hu weboldalak tartalmát szerzői jogok védik.)