H&M + Balmain: nőies luxus, ami mindenkit megszépít

Forrás: Trender | 2015 november 3.

Az elmúlt 10 évben a H&M a világ legnagyobb divatházaival és tervezőivel adott ki közös kollekciót. Karl Lagerfeld, Roberto Cavalli, Marni, Versace, csak, hogy pár nevet említsek: legújabb partnerükkel, a patinás Balmainnel pedig még egy szinttel feljebb léptek.

balmain2

A divatház egyaránt erős haute couture és pret-á-porter vonalon, elképesztően elegáns és kifinomult ruháikkal a nőiességet, a nőies formák és vonalak időtlen szépségét hirdetik. Engem ért az a hatalmas megtiszteltetés, hogy a H&M és a Balmain által kiadott közös kollekció magyarországi arca lehessek: áhítattal bújtam bele a csodás darabokba, amik az együttműködés gyümölcseként születtek.

lilubalmain2

Az első, ami feltűnt, hogy a gondosan szabott darabokban az egész alakom sokkal szebb, formásabb lett: a Balmain egyik védjegye a feminin sziluett, ami nemcsak a ruhákon, de blézereken vagy a motorosdzsekiken is kivehető. Az anyagok, amiket használtak, nagyon finomak: szatén, bársony, jacquard. A semmivel össze nem hasonlítható stílusjegyek és grafikus részletek, mint a zsinórdíszítés, a sújtások, strasszok és gyöngyök miatt tényleg szinte minden darab a luxus érzését kelti, igazi élmény őket viselni.

lilubalmain

jennerh&m

A kedvenceim a végig gyönggyel kivarrt miniruha, a gyönyörű fazonú piros miniszoknya, és a hímzett fekete bársonyblézer lett, amit Kendall Jenner – ruhaként, mert elég hosszú hozzá – is viselt a Billboard Awards díjátadóján. A kiegészítőket is imádtam, különösen a zsinórszandált, de kristályokkal díszített retikülök és az idei szezonban slágernek számító combcsizmák szintén nagyon bejöttek. A kollekció darabjai november 5-én kerülnek a boltokba – menjetek el gyönyörködni bennük, érdemes!

Blogleírás

Lilu Trender – a Cosmopolitan.hu hivatalos blogja „A tévézés után a divat és a szépségápolás a két legnagyobb szenvedélyem. Imádom az újdonságokat kipróbálni és letesztelni, a véleményemet pedig sosem tartom magamban. Most például veled is megosztom, itt a blogomban.” Lilu (A Lilu Trender és a Cosmopolitan.hu weboldalak tartalmát szerzői jogok védik.)