Ruhák, amiket semmi pénzért nem vennél fel

Forrás: Trender | 2015 november 18.

Azt, hogy a divatbemutatók kifutóin fel-feltűnnek olyan ruhák, amikről el sem tudjuk képzelni, hogy egy földi halandó kimenne bennük az utcára, már megszoktuk. Az viszont még mindig meglepő tud lenni, ha a netes boltok kínálatát böngészve találunk hasonlóan „szokatlan” darabokat.

liludivat

A divatrajongók – köztük én is – sokszor már csak legyintenek, ha belefutnak néhány extrém cuccba a lapokat, blogokat böngészve vagy épp egy divatbemutatón ülve a közönség soraiban. Egy-egy különleges felsővel vagy cipővel feldobni a szettünket szuper dolog, de csak akkor, ha a különleges nem egyenlő az ijesztővel, az ormótlannal vagy a katasztrofálissal. Te felvennéd ezek közül bármelyiket?

furadivat1

A farmerkabát és a poncsó keresztezéséből világra jött divattorzszülött kicsit olyan, mintha valaki sajnálta volna kidobni a szabászatban felgyűlt maradék anyagokat.

furadivat2Ebben a túlméretezett kabátban az egyetlen jó dolog, hogy a két legjobb barátnőd is elfér benne melletted.

furadivat3Talán megszállott fogyókúrázóknak készült ez a pulcsi, mert az biztos, hogy enni nem lehet benne. Viszont ha félsz a baciktól, tulajdonképpen praktikus, mert foghatod vele a villamoson a kapaszkodót.

furadivat4Ha egyszer lesz egy olyan cirkusz, ahol a társulat minden tagjának farmerból lesz a jelmeze, akkor a bohóc tutira ezt fogja viselni a porondon.

furadivat5Ez a csizma legfeljebb űrhajós körökben számíthat szépnek. Biztosan jó meleg, de ha ez a cél, akkor miért ér csak bokáig?

furadivat6 Ha mindig is szerettél volna egy olyan kabátot, ami úgy néz ki, mintha bármikor darabokra eshetne, akkor ez biztosan tetszeni fog.

furadivat7

Ha nagyon megtetszett ez a pulcsi, akkor DIY módszerrel bármikor csinálhatsz hasonlót: egyszerűen fogj egy kötött felsőt, és pár órára hagyd vele egyedül a macskádat.

Blogleírás

Lilu Trender – a Cosmopolitan.hu hivatalos blogja „A tévézés után a divat és a szépségápolás a két legnagyobb szenvedélyem. Imádom az újdonságokat kipróbálni és letesztelni, a véleményemet pedig sosem tartom magamban. Most például veled is megosztom, itt a blogomban.” Lilu (A Lilu Trender és a Cosmopolitan.hu weboldalak tartalmát szerzői jogok védik.)