3 divatblog, amit idén érdemes lesz követni

Forrás: Trender | 2016 január 13.

Ha néha van egy kis szabad időm, nagyon szeretek a neten számomra még ismeretlen blogok után kutakodni, amik nem csak szórakoztatnak, de inspirációt is jelentenek. Mindig találok pár új kedvencet, akik megragadják a figyelmemet: íme néhányan közülük!

fashionblogger

The Savvy Soles

A blogot két huszonéves divatőrült, Ashlyn és Sara tölti meg tartalommal. Az oldalul nagyon inspiráló és mindent megtudhatsz belőle a legfrissebb trendekről. Ami azonban igazán különlegessé teszi, az az, hogy igyekeznek olyan szetteket összeválogatni és bemutatni, ami még egy átlag csajszi pénztárcáját sem terheli meg túlságosan.  Szerintem nagyon menő, hogy amit a Savvy Soles-on látsz, az nem csak eye-candy, hanem olyasvalami, aminek egy része valóban landolhat a te gardróbodban is!

savvysoles

savvysoles2

Sincerely Jules

Julie Sarinana nem csak a stílusát, de az utazásait és az egész életét is megosztja a blogján az olvasóival, ráadásul nagyon látványos és szórakoztató módon. Az öltözködés mellett a szépségápolás is szívügye, úgyhogy a szerinte legjobbnak tartott termékekről is rendszeresen megemlékezik. Igazi szabad szellem, valódi vizuális feltöltődés a posztjait böngészgetni – csekkold le, biztosan téged is behúz majd a blog hangulata!

sincerelyjules

sincerelyjules2

Tales of Endearment

Natalie Joos fő inspirációja a vintage – régi ruhák, tárgyak, kiegészítők, és mindenki, aki szereti és tudja is őket viselni. A posztjai tele vannak örömmel és szeretettel, és rengeteg minden szóba kerül bennük az öltözködés mellett a zenétől a barátokon át egészen a szerelemig. Csodás fotókat készít, amiken nem csak ő, de számos “múzsája” is szerepel. Vigyázz, mert ha elkezded nézegetni a blogját, tuti, hogy egy darabig nem állsz majd fel a gép elől!

talesofendearment

talesofendearment2

Blogleírás

Lilu Trender – a Cosmopolitan.hu hivatalos blogja „A tévézés után a divat és a szépségápolás a két legnagyobb szenvedélyem. Imádom az újdonságokat kipróbálni és letesztelni, a véleményemet pedig sosem tartom magamban. Most például veled is megosztom, itt a blogomban.” Lilu (A Lilu Trender és a Cosmopolitan.hu weboldalak tartalmát szerzői jogok védik.)