Kipróbáltam a szemöldök stylingot

Forrás: Trender | 2016 január 21.

Mióta a Kardashian-lányok divatba hozták a hangsúlyos, szabályos szemöldököket, a szépségápolással foglalkozó újságok és blogok egyik központi témája lett a szemünk fölött húzódó szőrcsíkocska formázása. Mikor meghallottam, hogy itthon is nyílt egy olyan szalon, aminek ez a specialitása, úgy döntöttem, én is kipróbálom.

browcover

A Beautypest Brow kozmetika – többek között – teljes szemöldöksztájlinggal is foglalkozik. Segítenek megtalálni a legmegfelelőbb formát és színt.

Úgynevezett cérnás módszerrel dolgoznak, ami nem új keletű dolog, Indiában már évezredekkel ezelőtt is alkalmazták, innen terjedt tovább Ázsia, a Közel –Kelet, majd Európa irányába. Napjainkban az USA-ban és az Egyesült Királyságban is egyre több rajongót tudhat magának ez a technika, amivel tényleg nagyon látványos eredményt lehet elérni.

lilubrow

lilubrow7

Kíméletesebb és természetesebb, mint a csipeszes szedés vagy a gyantázás, nem terheli meg a bőrt, gyors, és még a legapróbb pihéket is eltávolítja. Be kell vallanom, kicsit azért tartottam a végeredménytől, hiszen a hajam és persze a szemöldököm is nagyon világos, de nagyon kíváncsi voltam, hogyan festek majd a kezelés után. Kár volt aggódnom, mert nagyon szép lett! Persze elsőre kicsit fura volt, hogy a korábbinál jóval karakteresebb és hangsúlyosabb lett a szemöldököm, de percről percre jobban tetszik az eredmény. Sötétebb hajú lányoknál pedig szerintem még látványosabb a változás: mármár Kim Kardashianként távozhatnak majd a szalonból 😀

lilubrow2

Amit még fontos tudni, professzionális Anastasia termékekkel dolgoznak – ez a márka a csúcskategóra a “szemöldökbizniszben”, úgyhogy aki beül a székükbe, az minőséget kap. A teljes “rituálé” kábé negyven percet vesz igénybe, és 3-4 hétig tart az eredmény.

lilubrow3

lilubrow6

A Beautypest Browban egyébként vannak másfajta kezelések is, például tartós szempillagöndörítés – ez lesz a következő, amit mindenképpen kipróbálok. Ha szeretnél többet tudni róluk, csekkold le a weboldalulat: http://beautypestbrow.hu/

 

 

 

Blogleírás

Lilu Trender – a Cosmopolitan.hu hivatalos blogja „A tévézés után a divat és a szépségápolás a két legnagyobb szenvedélyem. Imádom az újdonságokat kipróbálni és letesztelni, a véleményemet pedig sosem tartom magamban. Most például veled is megosztom, itt a blogomban.” Lilu (A Lilu Trender és a Cosmopolitan.hu weboldalak tartalmát szerzői jogok védik.)