Kipróbáltam az első magyar pop-up spa kezelését

Forrás: Trender | 2016 február 3.

Külföldön már bevett dolognak számít, Magyarországon viszont egyedülálló az a dolog, amit az Omorovicza hozott tető alá:  3 napon át egy pop-up spa-ban is fogadják a vendégeiket. Mivel nagyon szeretem a termékeiket, én is kipróbáltam a 45 perces arckezelésüket, a végeredmény pedig több, mint csodálatos!

liluspa3

Február 3-án, 4-én és 5-én tart nyitva a Németvölgyi út 17. szám alatt található Villa Bagatelle-ben felállított kis luxus szépségsziget, ahová bárki betérhet egy 3/4 órás, speciálisan erre az alkalomra kifejlesztett Blue Diamond kezelésre, amely során az Omorovicza Blue Diamond termékeivel és Királynő permettel dolgoznak. A bőrt radírozzák, masszírozzák és mindenféle jóval kényeztetik – az én arcommal valóságos csodát tettek! Olyan lett a bőröm, mint a kisbabáké, és szinte mindenki, akivel találkoztam, megjegyezte, milyen jól nézek ki.

liluspa6

liluspa4

A 45 perces beauty-szeánsz ára 21.000 Ft, és a márka Andrássy úti szalonjában lehet rá bejelentkezni – ha pedig valaki legalább 40.000 Ft értékben vásárol Omorovicza termékeket, ajándékba kapja. Egy könnyű reggeli vagy ebéd után expressz gyorsasággal megszépítenek bárkit, szóval ha szeretnéd egy kicsit kényeztetni magad, mindenképp érdemes kipróbálni.

liluspa4

liluspa5

www.omorovicza.com

 

 

 

Blogleírás

Lilu Trender – a Cosmopolitan.hu hivatalos blogja „A tévézés után a divat és a szépségápolás a két legnagyobb szenvedélyem. Imádom az újdonságokat kipróbálni és letesztelni, a véleményemet pedig sosem tartom magamban. Most például veled is megosztom, itt a blogomban.” Lilu (A Lilu Trender és a Cosmopolitan.hu weboldalak tartalmát szerzői jogok védik.)