A legtrendibb szív-mintás cuccok Valentin-napra

Forrás: Trender | 2016 február 13.

Valentin-nap alkalmából biztosan sokaknak támad kedve felkapni valami szívecskés darabot. Szerencsére a választék hatalmas, és mivel ez a minta sosem megy ki a divatból, az év többi 364 napján is hordhatod őket.
Szoknyával, farmerrel, melóba. buliba – egyszóval szinte bárhová felveheted és bármivel kombinálhatod ezt a bájos blúzt.
szív-bluz
Ennek a body-nak a dekoltázsa szív alakú – ha a pasid meglátja rajtad, biztos, hogy azonnal kedve támad egy kis romantikához.
szív-body
Ez a cipőfazon idén is trendi és a picike szívek nagyon feldobják.
sziv-cipo7
A felső visszafogott, de a kivágás vonzza a tekintetet.
szív-felsi
A mintás harisnya az egyik legegyszerűbb és legdiszkrétebb lehetőség arra, hogy némi romantikát csempéssz a szettedbe.
sziv-harisnya
A fekete bőrkesztyű örök darab.
szív-kesztyu
Nekem nagyon bejön mindkét szívecskés medál – az egyik szolidabb, a másik hangsúlyosabb, de mindkettőt szívesen hordanám.
sziv-medal
sziv-medal2
Ha szereted a kicsit különlegesebb formájú napszemüvegeket, akkor itt az ideje, hogy egy szív formájú is kerüljön a gyűjteményedbe – a nyári ruháidhoz passzolni fog.
sziv-szempa

Blogleírás

Lilu Trender – a Cosmopolitan.hu hivatalos blogja „A tévézés után a divat és a szépségápolás a két legnagyobb szenvedélyem. Imádom az újdonságokat kipróbálni és letesztelni, a véleményemet pedig sosem tartom magamban. Most például veled is megosztom, itt a blogomban.” Lilu (A Lilu Trender és a Cosmopolitan.hu weboldalak tartalmát szerzői jogok védik.)