5 dolog a 90-es évekből, ami újra nagyon trendi

Forrás: Trender | 2016 február 18.

Tavaly a derékra kötött kockás ing élte a reneszánszát, 2016-ban pedig jó néhány újabb darabb ünnepli a nagy visszatérést. Ha ezeket viseled, akkor most is menő leszel, és akkor is, ha egy időgép véletlenül 20 évvel visszautaztat.

90scover

“Choker”-nyakék

Chokernek (azaz fojtogatónak) azt a típusú ékszert nevezik, ami szorosan körülöleli a nyakat – a 90-es években a fekete bársonypánt+kámea medál illetve a hálós műanyag fazon volt a legmenőbb. A nyakbavaló a reneszánszát éli: nem Kylie Jenner az egyetlen celebcsaj,aki rendszeresen hordja.

choker-lilu

Hátizsák

Két évtizeddel ezelőtt a lányok nagy többsége még nem alkarra akasztott óriástáskával, hanem valami menő hátival rohangált. Szerencsére megint divat az összes szín és méret, a sportostól az elegánsig – megfigyelted, hogy Rita Orát és Rihannát milyen sokat fotózzák ilyen tatyóval?

backpack

Haspóló

A hasvillantás sosem volt annyira menő, mint húsz évvel ezelőtt – egészen mostanáig! Idén nyáron tuti, hogy minden fesztivál tele lesz extrarövid pólós csajokkal, akik példát vettek Gigi Hadidról.

croptop

Magas szárú tornacipő

Ez a fazon Gwen Stefani legnagyobb kedvence, és nem véletlenül: farmerral, kisruhával, skater szoknyával is hordható, kényelmes, és egy feltűnő darabbal az egész szettedet új szintre emelheted.

hightopsneaker

Kombinéruha

Anno hatalmas divat volt nyaranta olyan dresszekben mászkálni, amik úgy néztek ki, mintha a szexi hálóingedben indultál volna el otthonról, és most megint érdemes adni nekik egy esélyt. Jennifer Lawrence stylistjai is tudják ezt, többször adtak már rá ilyen fazont.

kombinéruhalilu

Blogleírás

Lilu Trender – a Cosmopolitan.hu hivatalos blogja „A tévézés után a divat és a szépségápolás a két legnagyobb szenvedélyem. Imádom az újdonságokat kipróbálni és letesztelni, a véleményemet pedig sosem tartom magamban. Most például veled is megosztom, itt a blogomban.” Lilu (A Lilu Trender és a Cosmopolitan.hu weboldalak tartalmát szerzői jogok védik.)